Info

Lukemieni kirjojen alkuperä
Osa lukemistani (uutuus)kirjoista on kustantamoilta saatuja arvostelukappaleita. Osa arvostelukappaleista on itse oman kiinnostukseni mukaan pyytämällä saatu, osa kustantamojen omasta aloitteesta lähettämiä. Pyydän arvostelukappaleita kirjoista, joista olen etukäteen kiinnostunut ja tunnen oman kirjamakuni varsin hyvin. Sen vuoksi arvioin harvoin minkään kirjan todella huonoksi, sillä enhän minä kirjastostakaan lainaa kirjoja, joiden aihe ei minua kiinnosta. Kirjan alkuperä ei vaikuta arviooni suuntaan tai toiseen. Arvostelukappaleiden lisäksi ostan itse paljon kirjoja etenkin alennusmyynneistä, lainaan paljon kirjastosta ja lainailen kirjoja myös ystäviltä ja ystäville.

Tunnisteet
Merkkaan blogitekstini erilaisten tunnisteiden alle. Lisään tunnisteisiin antamani tähtimäärän, jotta esim. kaikki minulta neljä tähteä saaneet kirjat on helppo löytää sivupalkista klikkaamalla. Annan lukemilleni kirjoille myös aihetunnisteita, joita yritän loppuvuodesta 2012 hieman siivoilla ja järjestellä uudelleen. laitan myös jokaiseen kirjapostaukseeni tunnisteen kirjan ilmestymisvuoteen. merkitsen vuoden sen mukaan, milloin kirja on ensimmäisen kerran ilmestynyt suomeksi, en siis sen mukaan, minkä version kirjasta minä olen lukenut, tai minä vuonna kirja on ilmestynyt alkukielellään ensimmäisen kerran. Haluan hieman seurailla, minkä verran luen vanhempiakin kirjoja ja se ei onnistuisi yhtä hyvin jos laittaisin tunnisteet uusien painosten mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.