maanantai 2. tammikuuta 2012

Blogistanian Finlandia 2011

kuva Sallan lukupäiväkirjasta


Salla pisti lukupäiväkirjassaan pystyyn todella hauskan Blogistanian Finlandia-haasteen. Minä petyin aiemmin syksyllä hieman "oikeisiin" Finlandiaehdokkaisiin joten on nyt hauska listata ne omat ehdokkaat. Minun Finlandiaehdokkaani ovat:

1. Kirjeitä kiven alle / Marja Leena Virtanen
2. Paluu / Turkka Hautala
3. Metsäjätti / Miika Nousiainen
4. Katoamisten kirja / Iida Rauma

Klikkaamalla kirjan nimeä pääset minun arviooni kirjasta. Valitsin omat kolme ehdokastani niistä kirjoista, jotka itse olen lukenut. Mielenkiintoista nähdä, mitkä kirjoista saavat eniten BF-äänia!:)

6 kommenttia:

 1. Ykkösen kanssa olen niin samaa mieltä!

  Minun oli pakko jättää Metsäjätti listalta, samoin jätin Mentulan, vaikka kirjasta pidinkin. Näitä listoja on kyllä hauksa lukea ja vertailla omiin. Silti vaikea on tehdä valintoja, kun on ennättänyt lukemaan vain riipaisu raapaisun. Siksi koen oman listani jotenkin tynkäiseksi. Ollapa lukenut laajasti koko tämän vuoden suomenkielinen tarjonta, niin voisi oikein puhtaasti arvioida, mikä itselle on se parhaimmisto.

  VastaaPoista
 2. Valkoinen kiravi, totta! Minä en esim. ehtinyt lukea Kätilöä, vaikka uskon että tykkään siitä paljon ja se löytyisi tältä listaltakin. Muutenkin olisi tosiaan kiva jos olisi ehtinyt lukea vielä paljon enemmän kotimaista tänä vuonna.

  VastaaPoista
 3. Paluu ja Katoamisten kirja ovat kirjoja, joista pidin ihan hurjasti. Kumpikaan ei (harmillisesti) yltänyt kuitenkaan omalle ehdokaslistalleni. Taisi olla melkein liiankin hyvä kirjavuosi. :)

  VastaaPoista
 4. Katja, viime vuosi oli tosiaan hyvä kirjavusoi. Itse harmittelen eniten sitä, ettei kaikkia houkuttelevia kirjoja ehtinyt millään lukea;)

  VastaaPoista
 5. Olen lukenut nuo kolme ensimmäistä ja pidin kyllä valtavasti kaikista. Tästä pitää siis tehdä se päätelmä, että tuo viimeinenkin kolahtaisi makuuni aika varmasti. Lukulistalle siis Katoamisten kirjakin (on muuten jo aika pitkä lista)! ; )

  VastaaPoista
 6. Joana, hihh;) kyllä suosittelen Katoamisten kirjaa, odotan mielipidettäsi siitä:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.