tiistai 27. joulukuuta 2011

Kirjaisa joulu

Pahimmat jouluhässäkät on yli ja nyt voi vain nauttia! Sain joululahjaksi yhden, todella toivotun kirjan. Michael Cunninghamin Illan tullen on kaiken lisäksi kirjailijan signeeraama kappale! Lisäksi paketeista paljastui kaksi toivottua, kirjaan pohjautuvaa DVD:tä, George Eliotin Middlemarch sekä Jane Austenin Järki ja tunteet.


Joulupäivien aikaan ehdin lukea (esim. sähkökatkon takia) kolme kokonaista kirjaa ja näihin palaan tietenkin vielä täällä blogissa tarkemmin. Yksi aivan mahtava kirja on luettu, ja uskon, että tuo kirja jää mieleeni pitkäksi aikaa. Mutta, palailen tähän tarkemmin lähipäivinä.
Nyt vielä muutama pala suklaata, yksi kirja loppuun ja kirjakauppojen nettialejen selaamista. Palailen yhden joululukemisen kanssa ehkä vielä myöhemmin tänään!

10 kommenttia:

 1. Kauniita joulukuvia! Mukava kuulla, että pukki oli tuonut mieluisia lahjoja (ja vielä signeerauksella, vau!). Ihania välipäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 2. Hienoja lahjoja. Middlemarch on mielestäni BBC-pukudraamasarjojen parhaimmistoa.

  VastaaPoista
 3. Tunnelmallisia kuvia ja hienoja lahjoja! Odotan mielenkiinnolla, mitä mieltä olet uudesta Cunninghamista!

  VastaaPoista
 4. Tosiaan ihania kuvia ja lahjoja! Middlemarchia en ole sen enempää lukenut kuin nähnyt, joskus toivottavasti tutustun teokseen jossain muodossa.

  VastaaPoista
 5. Hei Sanna, katsoin Teemalta Austenin Ylpeys ja ennakkoluulo-sarjan, joka sopi hyvin joulun pyhiin. Ei ollut onneksi sähkökatkoja! Minullakin on tuo sama Eliotin Middlemarch dvd-sarja. En muista nyt kuinka monta osaa siinä onkaan, mutta jossain sopivassa välissä olisi ihanaa katsoa se!

  VastaaPoista
 6. Linnea, kiitos kovasti ja samoin sinne!:)

  Lukutoukka, odotankin innolla pääseväni Middlemarchin pariin:)

  Tuulia, kiitos! Toivottavasti ehtisin lukea tuon pian:)

  Maria, kiitos! Minäkin haluaisin lukea Middlemarchin, mutta taidan katsoa sarjan ensin;)

  Sara, minä huomasinkin että Y&E tuli jouluna Teemalta, mutta itse en ehtinyt katsoa sitä. Se on kyllä ihana sarja! Middlemarch taitaa kestää yhteensä melkein kuusi tuntia eli pienemmissä pätkissä taidan minäkin katsoa sen:)

  VastaaPoista
 7. Onpa sinulla ollut suloisen lukuisa joulu, ja kivoja lahjojakin olet saanut!

  VastaaPoista
 8. Minullakin on Illan tullen Mr. Cunninghamin signeeraamana, ja vieläkin menee polvet veteliksi, kun muistan, kuinka charmantti herrasmies hän livenä oli. Mukavan kuuloinen joulu sinulla :)

  VastaaPoista
 9. Ihania lahjoja! Ja Odelmakin siellä pinossa, ai että! Onneksi jouluna on aikaa lukea!

  VastaaPoista
 10. Karoliina, kyllä vain!:)

  Suketus, oi jospa olisin itse päässyt näkemään Cunninghamin;)

  Joana, kirjoitan Odelmasta loppuviikosta. Valitettavasti en ihastunut siihen niin paljon kuin toivoin, mutta todella taidokas kirja se on:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.