sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Kevään 2012 kirjoja joulun alla

Näin ennen vuoden loppua on hyvä hetki miettiä jo hieman tulevaa, nimittäinen kevään 2012 uutuuskirjoja;) Suurin osa syksyn uutuuksista alkaa olla luettu ja nyt odotan innolla kevään uutuuksia. Alla olevassa listassa on ne kirjat joihin haluaisin ehtiä tutustua kevään kuluessa. Milloinkohan ne vanhemmat, oman kirjahyllyn kirjat oikein ehtisi lukea..?

Wsoy

Gummerus

Bazar

Avain

Tammi

Otava
Vaeltajat / Olga Tokarczuk

Näin ennakkoon odotan eniten varsinkin Torey Haydenin, Cecilia Samartinin, Jeffrey Eugenidesin, Turkka Hautalan ja Lisa Genovan uutuuksia. Löytyyköhän muiden listoilta samoja kirjoja? :)

7 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa, etten muista milloin viimeksi oli niin hedelmällinen kevät kirjarintamalla kuin mitä 2012 on tulossa! Aivan ihania kirjoja pinokaupalla. Etenkin Obrecht, Haahtela, Tokarczuk ja Foenkinos ovat täällä odoteltuja. Plus kaksikymmentä muuta teosta.

  VastaaPoista
 2. Löytyy joitakin :) WSOY ja Bazar ovat minulla vielä listaamatta.
  Muista samoja on tuo "Hunajaa ja tomua" ja "Naimapuuhia".
  Ja Kyrö tietysti :)

  VastaaPoista
 3. Eugenides ja Hautala ovat minullekin kevään kiihkeimmin odotettuja kirjoja. Jos joukkoon lisätään vielä Ursula K. Le Guinin Harhakaupunki, on kärkikolmikkoni kasassa.

  VastaaPoista
 4. Oho, Anne Swärdiltä ilmestyy uusi suomennos! Se on mennyt minulta ihan ohi, en olisi ilman päivitystäsi sitä tajunnut! :)
  Mueenuddinin kirja kiinnostaa myös.

  VastaaPoista
 5. En tosiaan tiedä, mistä johtuu, että koko ajan tuntuu ilmestyvän yhä enemmän mielenkiintoisia kirjoja. Olenkin joskus vitsaillut, että olisipa helppoa, jos lukisi vaikka vaan suomenkielistä scifiä, pysyisi hyvin kärryillä kaikesta uudesta...

  VastaaPoista
 6. Mitäää, onko Kyröltä tulossa lisää Mielensäpahoittajaa?! Mahtavaa! Tämä on mennyt minulta ihan ohi, kiitos Sanna! :-D

  VastaaPoista
 7. Marissa, olen ihan samaa mieltä! Myös Haahtelan uutuutta odotan innolla:)

  Morre, kevääksi on siis taas paljon luettavaa;)

  Lukutoukka, Hautalan uutuus on tosiaan kiinnostava. Ja Paluuhan tuli vasta viime keväänä..;)

  Zephyr, kiva jos tästä oli hyötyä!:)

  Tessa, totta. Olisi helppoa jos lukisi vaan yhden genren kirjoja, vähemmän luettavaa mutta niin moni hyvä kirja menisi silloin sivu suun;)

  Kaisa, on joo! Kiva jos tästä oli hyötyä sinullekin!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.