tiistai 14. joulukuuta 2010

Arvontavoittajat!

Arvonnan voittajat on nyt selvillä, ykköspalkinto lähtee Leena Lumelle ja kakkospalkinto Susalle! Arvonnan suoritin netistä löytyneen Random Number Generatorin avulla;) Lähettäkäähän Leena ja Susa osoitteenne mitä pikimmiten sähköpostiini luettuablogi(AT)luukku.com niin saan lukemista ja jouluherkkua teille postiin:)

Haluan kiittää kaikkia arvontaan osallistuneita todella paljon -jos voisin lähettäisin palkinnon teille kaikille! Muutenkin olen viime päivinä saanut todella paljon kommentteja kirjoituksiini -se lämmittää mieltäni valtavasti. On ihanaa, että kirjallisuus ja kirjat synnyttävät näin paljon mielipiteitä ja keskustelua. Jokainen kommentti on minulle todella tärkeä ja siksi haluan kiittää teitä kaikkia. Vastaan aina jokaiseen kommenttiin, joskus vastaamisessa kestää valitettavan kauan. Olen kuitenkin todella kiitollinen ja onnellinen jokaisesta kommentista. Kiitos<3

Nyt jatkan iltaa kirjojen parissa, kävin tänään kirjastossa kahmimassa lisää joululomalukemista. Uutuushyllystä sain mukaani Jussi Siirilää ja Juha Itkosta esimerkiksi. Kivaa viikkoa kaikille!7 kommenttia:

 1. Sanna, siis Leena Lumi vai? En minä voi voittaa toista kertaa arvonnassa kuukauden sisällä, kun sitä ennen en ole voittanut koko elämäni aikana. Onko virta kääntynyt? Laitan varmuudeksi sulle osoiteeni, jos se on kuitenkin minäleena;-) Kiitos♥

  Odotan niin, mitä pidät Señor Peregrinosta ja sen jälkeenkin on tulossa kiintoisaa...

  VastaaPoista
 2. Leena Lumi, kyllä, juuri Sinä Leena;) Anteeksi, en kirjoittanut koko nimeäsi -korjaan sen heti.

  Voin jo nyt sanoa että pidän todella paljon Senor Peregrinosta! Ja tänään lainasin kirjastosta sinun arvostelusi perusteella Punaisen Morsiamen!

  VastaaPoista
 3. Sanna, meilasin jo sinulle. Uskomatonta, miten minä nyt tälleen...

  Kuule, jos pidät Señor Pergrinosta, pidät Punaisesta morsiamesta!

  Minä melkein aloitin blogini Samarkandilla. Siinä on jotain samaa kuin Kirjan kansassa...,mutta...näet sitten.

  VastaaPoista
 4. Minäkin juuri kädet täristen meilasin sinulle osoitteeni ;) Kiitos!!

  Ja tuo on niin totta, että on ihanaa, millainen maailma kirjojen ja näiden kirjablogien sekä niiden tuoman keskustelun/vuorovaikutuksen myötä on aunennut <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos Leena ja Susa:) Laitan palkintonne postiin illalla!

  VastaaPoista
 6. Kiitos palkinnosta, kirja tuli perille yhden lempparisuklaani kera ;) Kiitos ja ihanaa joulun aikaa sinullekin! Luen kirjan varmaan heti tammikuussa!

  VastaaPoista
 7. Susa, kiva että tykkäsit! Hyvää joulua:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.