lauantai 4. joulukuuta 2010

Erilainen kirja: Wreck this Journal

Uusi kategoria blogissani on nimeltään "Erilainen kirja". Esittelen siis kaunokirjallisuudesta poikkeavia, mielenkiintoisia kirjoja aina kun niitä osuu eteeni. Uuden kategorian ekana kirjana esittelyssä on Keri Smithin luoma Wreck this Journal.

Kirjan avulla saa antaa luovuudelleen vauhtia - jokaisella sivulla on erillinen tehtävä joka pitää suorittaa luovuutta käyttäen. Kirja on todellakin tarkoitus pilata, sen ei pidä näyttää siistiltä ja sileältä! Kirjan parissa puuhailu on oivaa terapiaa;)
Esimerkiksi täältä  ja täältä löytyy vinkkejä miten kirjan sivuja ja tehtäviä voi luoda ja lisätietoa julkaisusta täältä. Sain kirjan itselleni muutama viikko sitten enkä ole ehtinyt tehdä juuri mitään tehtäviä, mutta nytkun on aikaa niin ideoita alkaa syttymään päässä. Kirjn avulla pääsee käyttämään luovuuttaan ja minä nautin askartelupuuhista aina silloin kun aikaa on:) Kiva piristysidea arkeen, suosittelen!:)

7 kommenttia:

 1. Vaikuttaapa ihanalta tapaukselta, tykkään juuri tämmöisistä! Omasta hyllystä erikoisimmat ovat Frank Warrenin Postsecret -kirjat ja Benrikin This Book Will Change Your Life. Jälkimmäinen on täynnä hulvattomia suoritettavia tehtäviä ja paljon on sellaisiakin juttuja, että täytyisi kirjoittaa sinne kirjaan jotain, mutten millään haluaisi sutata sitä omilla jutuillani!

  VastaaPoista
 2. Janninna, minä ihan sattumalta törmäsin tähän ja on tosi ihana tapaus:) Kiva tietää, että muitakin löytyy -mun täytyy ihan tutustua noihin mainitsemiisi:) Kiitos kovasti kommentistasi!:)

  VastaaPoista
 3. ihana, mistä näitä saa? :)

  https://saarasusanna.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Adlibrikseltä saa ainakin tilattua alle kympillä: http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=0399161945
   :)

   Poista
 4. Anteeks, kun kommentoin näin vanhaan postaukseen :D kun noita kirjoja on erivärisillä kansilla (http://www.suomalainen.com/ulkomaiset-kirjat/ulk-harrasteet/wreck-this-journal-bundle-set-sku-p9780399162732), niin tiiätkö yhtään onko niissä kaikissa erilaiset tehtävät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ei haittaa yhtään :). Kysymykseesi en valitettavasti osaa vastata, mulla on vain tuo mustakantinen.

   Poista
 5. tuleekohan tuosta ikinä suomenkielistä käänöstä? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.