sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Kirjalahjoja

Joululahjaksi sain todella kivan kasan kirjoja. Viisi kirjaa, jokainen todella mieluinen:) Äitini on jo monena vuonna ostanut minulle joululahjaksi uusimman kirjan Sophie Kinsellan Shopaholic-sarjaan. Jouluisin on kiva lukea hömppää ja minun jouluuni kuuluu ehdottomasti höpsö Becky Bloomwood. Kirjojen lisäksi sain yhteensä 30 euron lahjakortin jonka voi käyttää Stockmannilla, eli kirjakauppaan menee sekin!:)Pukinkontista minulle löytyi seuraavat kirjat:

Kellokosken prinsessa / Ilkka Raitasuo & Terhi Siltala
Mini Shopaholic / Sophie Kinsella
Lankakaupan talvi / Kate Jacobs
Laulaisin sinulle lempeitä lauluja / Linda Olsson
Purppuranpunainen hibiskus / Chimamanda Ngozi Adichie


Minkäslaisia kirjalahjoja te muut olette saaneet?

Vaihdoin blogiin hieman talvisemman ulkoasun, edellinen oli niin syksyinen. Loppuvuosi täällä blogissa menee niin, että yritän saada muutaman kirjan luettua loppuun jotta saan kirjoitettua niistä blogiin vielä tämän vuoden puolella. Vuoden viimeiseksi päiväksi teen valmiiksi postauksen vuoden 2010 suosikkikirjoistani. Uusi vuosi aloitetaan sitten uusilla kirjoilla heti tammikuussa:) Oikein mukavaa vuoden viimeistä viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Sain tädiltä Petri Tammisen Muita hyviä ominaisuuksia ja toiselta tädiltä Oksasen Stalinin lehmät, joka menee kyllä jakoon eteenpäin, sillä sen jo omistan.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun sait tuon toivomasi Kellokosken prinsessan. Odotan mielipidettäsi siitä. Odotan myös arvosteluasi Purppuranpunaisesta hibiskuksesta, mulla on ollut se pitkään lukulistalla.

  VastaaPoista
 3. Saamistasi kirjoista olen lukenut Kellokosken prinsessan ja Purppuranpunaisen hibiskuksen.
  Oikein hyviä kirjoja molemmat. Kellokosken prinsessa-kirja oli aika tavalla erilainen kuin Prinsessa-elokuva, mutta molemmista tykkäsin kovasti.

  VastaaPoista
 4. almafiina, minullakin on hyllyssä Stalinin lehmät mutta enhän sitä ole vielä ehtinyt lukea...:)

  Susa P, Kellokosken Prinsessa on nyt luettu ja laitan arvostelun tulemaan illalla kunhan ehdin sen tässä kirjoittaa:) Tykkäsin!

  Hanna, samaa mieltä olen. Minä tykkäsin Prinsessa-elokuvasta mutta kovasti myös tästä kirjasta:)Erovaisuuksia oli, mutta löysin myös aika paljon yhtäläisyyksia leffasta ja kirjasta...

  VastaaPoista
 5. Minäkin sain Purppuranpunainen hibiskus -kirjan lahjaksi. Aiotko lukea kirjan lähiaikoina? Voisin lukea sen samaan aikaan. Kiva vaihtaa ajatuksia kirjoista heti lukuhetken jälkeen.

  VastaaPoista
 6. Sonja, en taida hetiä lukea Purppuranpunaista hibiskusta ihan heti, minulla on kirjaston kirjoja lainassa jotka täytyisi lukea ensin. Mutta ehdin varmasti tuossa tammi-helmikuussa lukea sen..Jos jaksat odottaa olisi kiva lukea samaan aikaan;)

  VastaaPoista
 7. Juu, laitetaan Hibiskus muhimaan myöhemmäksi:)

  VastaaPoista
 8. Sonja, selvä juttu. Ilmoittelen kun alan lukemaan;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.