maanantai 22. joulukuuta 2014

Kirjahyllyesittely ja joululomalukemiset

Sain viime viikolla uudet kirjahyllyt paikalleen täällä uudessa kodissani, ja nyt onkin lupaamieni kirjahyllykuvien aika! Minulla oli Turun asunnossa ennestään kaksi kapeaa Ikean Billy-hyllyä. Nyt halusin vihdoin kaikki kirjani samaan osoitteeseen ja samaan hyllyyn, joten kävin hakemasa Ikeasta kaksi leveää Billyä lisäksi. Nyt hylly on yhteensä 240 cm leveä, ja kaikki kirjat mahtuvat vihdoin samaan paikkaan, nätisti vierekkäin. Olen todella tyytyväinen tähän ratkaisuun, ja olohuone on nyt täydellinen ;). Jos (kun) kirjat lisääntyy, voi samanlaisia hyllyjä ostaa vielä muutaman lisää sillä tuolle seinälle mahtuu hyvin vielä parin metrin matkalle noita hyllyjä.
Vietin yhden illan järjestämällä kaikki kirjat aakkosjärjestykseen, ja nyt olen täydellisen tyytyväinen hyllyyni. Pokkarit majailevat muuten toisessa hyllyssä makuuhuoneessa, ja Keltaisen kirjaston sekä Otavan sinisen kirjaston kirjat ovat erikseen toisessa hyllyssä, jota en tietenkään tajunnut kuvata.


Eilen vietin aikaa valitsemalla lomalukemisia. Siirryn ihan pian toiseen osoitteeseen joulunviettoon, ja taidan näillä näkymin olla poissa kotoa noin viikon ajan. Mukaan lähte ylläolevassa kuvassa näkyvät kolme kirjaa. Virallinen joulutiiliskivi on tänä vuonna Sebastian Faulksin Mustarastas laulaa ja lisäksi mukaan lähtee Ian McEwanin Ajan lapsi sekä Linda Olssonin Laulaisin sinulle lempeitä lauluja, jonka muuten sain joululahjaksi kaksi tai kolme vuotta sitten! Näillä mennään siis tämä joulu, ja jos tontut ovat kuulleet toiveeni saattaa aattona hyllyyni tupsahtaa jokunen kirja vielä lisää.

Kaunista ja kirjaisaa joulua jokaiselle! ♥

18 kommenttia:

 1. Ompa ihana kirjahylly! Ihanaa joulua!♥

  VastaaPoista
 2. On kyllä hienon näköinen hylly!
  Faulksin Mustarastas laulaa kiinnostaa paljon, mutta tällä hetkellä on muitakin paksuja kirjoja menossa, niin en taida ihan heti sitä aloittaa...

  Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Mustarastas oli paksuudestaan huolimatta todella nopealukinen. Tarina koukutti ja kieli oli helppoa, joten minä ahmin sen kahdessa päivässä :).

   Toivottavasti sinäkin olet nauttinut joulusta!

   Poista
  2. Hmmm, pitääkin sitten miettiä lukusuunnitelmat uusiksi, jos noin kehut :D

   Poista
 3. Vau!!! Niin upean näköinen hylly, ah! Siellä näyttää olevan jopa vähän tilaakin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tilaa on vielä joo ;). Onneksi ostin kaksi leveämpää hyllyä, enkä vain yhden leveän ;).

   Poista
 4. Tästä postauksesta tuli jotenkin tosi hyvälle mielelle. :) Siitä välittyi sellaisen todellisen kirjaharrastajan ilo ja ylpeys, jota itsekin tunnen kirjojani kohtaan. :D Minultakin löytyy tuollainen (toistaiseksi vain yksi) leveä Billy-hylly, joka kohta varmaan repeää liitoksistaan... Täytyypä itsekin tehdä kirjahyllypostaus tässä joku päivä, kiitos ideasta. Kirjaisaa joulua sinulle ja toivottavasti ne tontut ovat kuunnelleet toiveesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, kiitos ja ihanaa jos ylepys kirjahyllyistäni välittyi sinnekin! Täytyy sanoa, että olen uudessa asunnossani melkein iloisin juuri näistä hyllyistä ;).

   Toivottavatsi joulusi on ollut mieluisa! :)

   Poista
 5. Ai että näitä kirjahylly kuvia on niin ihana aina katsella! :) Hyvää ja rentouttavaa joulua ♥

  VastaaPoista
 6. On aina kiinnostavaa kirjata kurkata toisten kirjahyllyihin. Sinulla on komea!

  Hyvää joulunaikaa! <3

  VastaaPoista
 7. Kirjahyllykuvia on aina kiva katsella. Hyvää joulua! :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä yhtenäinen kirjahylly on kaunista katseltavaa, varsinkin kun siinä on noin paljon kirjoja :) Hyvää ja kirjaisaa joulua!

  VastaaPoista
 9. Onpas mukava päästä kurkkaamaan kirjahyllyysi näin. Ja voi kunpa itselläkin olisi tuollainen yhtenäinen kirjahylly. Nythän meillä on kahdessa huoneessa hyllyt.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.