tiistai 5. elokuuta 2014

Kesä...


Viime viikkoina olen...

hikoillut töissä, uinut järvessä, vieraillut sukulaisten mökillä, syönyt mansikoita, juossut iltalenkkejä auringon laskiessa, viettänyt rakkaan ystävän ihania häitä, uinut meressä, nauttinut kesäisestä Hangosta, käynyt Tallinnassa, vesijuossut liian lämpimässä järvivedessä, tehnyt ex-tempore reissun Fiskarsiin, katsonut jalkapalloa, potenut koirakuumetta, valokuvannut, ihaillut kukkia, nauttinut viileistä kesäaamuista, etsinyt äkkilähtöä syksylle, joogannut ulkona ja sisällä, etsinyt asuntoa, selaillut aikakauslehtiä, kokeillut frisbeegolfia, käynyt mato-ongella, syönyt salaatteja, paistanut vohveleita isovanhempien pihalla, käynyt hampaan juurihoidossa, poiminut viinimarjoja ja vadelmia, syönyt oman kasvihuoneen tomaatteja, ilmoittautunut Tallinnan syyskuiselle puolimaratonille, nauttinut olostani paljain jaloin.Olen myös lukenut vähän. Todella vähän. Kesä ja ihanat kesäpuuhat, retket ja ex-tempore reissut ovat vieneet aikaa mutta ai että kun olen nauttinut! Luin Stieg Larssonin Millenium-trilogian toista osaa monta viikkoa, mutta nautin siitä. Tämän kesän teema on ehdottomasti ollut nauti hetkestä, ja siitä olen pitänyt kiinni.On siis päiviä, jolloin en ole istunut tietokoneella minuuttiakaan ja muutamaan viikkoon en edes avannut blogisivua. Nyt rästissä on kuusi luettua kirjaa, joista olisi tarkoitus kirjoittaa tännekin elokuun aikana. Mutta kesätyöt loppuivat sunnuntaina ja vietän nyt oikeata lomaa. Ennen kuin oikeasti palaan tänne blogiin ja arkeen, aion nauttia kesästä vielä muutaman päivän ajan. Katsotaan loppuviikosta, tai ensi viikolla, jos saisin jotain raapustettua.

Toivottavasti tekin olette nauttineet kesästä, pienistä hetkistä ja asioista, kirjoistakin ehkä? Ja toivottavasti löydätte tänne vielä, vaikka kesä onkin ollut hiljainen. Aurinkoa elokuuhunne ♥.


6 kommenttia:

 1. Ihana postaus Sanna! <3 Tuollaisilla mökkirantamaisemilla olisin minäkin viihtynyt hyvin pitkään! Ehkä joskus vuosien päästä minulla on oma kesämökki, josta sitten postaan tuollaisia kuvia kaikkien kiusaksi ;)

  Oma kesäni on myös ollut blogin puolella hiljainen, mutta töiden puolesta runsas. En ole tarttunut hetkeen kuin muutamana vapaapäivänä, suurimmaksi osaksi olen tehnyt töitä parhaani mukaan ja yrittänyt ammentaa sieltä tietoa ja ajatuksia koulua varten. Mutta onhan tässä vielä koko elokuu aikaa seikkailla ja minuakin odottaa se viikon loma ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! Minäkin haaveilen ihan ikiomasta mökistä, mutta onneksi on sukulaisia joiden luona voi vierailla ;).

   Toivottavasti lomasi on ollut hieno, kyllä nyt jo tuntuu ihan ok:lta palata arkeenkin :).

   Poista
 2. Hih, silmäni typistivät alun muotoon "syönyt sukulaisten mansikoita" - ja ihmettelin hieman. Voisit tietysti olla myös "viettänyt häitä auringon laskiessa" tai "etsinyt jalkapalloa", mutta tuskin sentään olisit "nauttinut olostasi hampaan juurihoidossa". Helteen pehmentämän pään mietteitä - kiva kirjoitus ja kesätunnelma, jota itsekin yritän sinnikkäästi pitkittää, vaikka työt alkoivatkin. Kumma juttu muuten, että luen vähemmän lomilla kuin normiarjessa, jotain sentään olen saanut blogattuakin. Mukavaa elokuuta ja blogiin paluuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voisihan se noinkin olla ;). Ja melkeinpä siitä juurihoidostakin nauttii, kun hammas särkenyt muutaman viikon sitä ennen ;D.

   Kiitos kovasti, arkeen paluu tuntuu jo ihan hyvältä!:)

   Poista
 3. Ihanaa kesää Sanna niin pitkään kuin sitä jatkuu! Kuten poikaystäväni totesi, kyllä sitä taas koko talven ehtii tuijotella kämpän seiniä (tai lukea!) ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.