maanantai 1. joulukuuta 2014

Kuulumisia

Pitkästä aikaa taas heippa! Marraskuu oli muutosten kuukausi, kun muutin Turusta ihan toiselle paikkakunnalle loppua lähenevien opiskelujen vuoksi. Aloitan tammikuussa työharjoittelun, ja kesäksi pitäisi vihdoin valmistua! Muuttokiireet ja gradu ovat viime viikkoina vieneet kaiken aikani, joten kirjojen lukeminen ja etenkin niistä kirjoittaminen on jäänyt vähille. Käväisin toki myös viime viikolla parin päivän reissulla Kööpenhaminassa, joten siihenkin "tuhlaantui" muutama päivä ;): Nyt on tavarat kuitenkin uudessa osoitteessa, ja pikkuhiljaa voi rauhoittua ja alkaa suunnittelemaan vuoden kohokohtaa - joulua. Uudessa kodissa aivan mahtavaa on myös se, että saan vihdoin kaikki kirjani samaan osoitteeseen ja siististi samaan hyllyyn. Kirjahyllyostoksille on vielä päästävä, ennen kuin voin järjestää aarteeni siististi, mutta sitten lupaan esitellä uudet hyllyni täälläkin ;).


 Palaan lähipäiväinä tännekin kirja-arvion kanssa. Seuraavana on vuorossa muutama sananen HS:n esikoispalkintovoittajasta, Pajtim Statovcin Kissani Jugoslaviasta! Sen voin jo paljastaa, että pidin siitä tosi paljon. Köpiksenlukemisena minulla oli Knausgårdin Taisteluni 1, joten siitäkin tulossa arviota viikon sisään. Toiveissa on myös ehtiä listaamaan kevään kiinnostavimpia uutuuskirjoja, sekä vastaamaan minulle annettuihin haasteisiin. Kiitos niistä!!


Olen tänä syksynä ollut surkea kirjabloggaaja. Arviot on kirjoitettu hätäisesti ja muiden blogeissa en ole juuri ehtinyt käydä kurkkimassa, saati kommentoimassa. Viimeistään joululomalla tähän tulee muutos, kaipaan jo kirjablogimaailmaa sen verran paljon ;).

Kertokaapa mitä teille kuuluu? Nyt on jo joulukuu ja joulu on ihan ovella! Parhaita joululomalukuvinkkejä otan myös mielelläni vastaan. Lomalla lukisin mielelläni ainakin Valtosen Finlandiavoittajan sekä ehkä myös Kytömäen Kultarinnan...


Ihanaa joulukuun ekaa viikkoa kaikille, palataan ihan pian :).

Kuvat Kööpenhaminan reissulta.

8 kommenttia:

  1. Kirjahyllykuvia odotellaan täällä sitten jo! Että älä vain unohda ;)

    Minullekin kuuluu kiireitä, mutta onneksi olen vähän ehtinyt lukea (siis muutakin kuin tenttikirjoja...). Jaksamista hässäkän keskelle!

    Ja itse voisin harkita lukevani joululomalla Irvingiä, mutta katsotaan... fiiliksen mukaan mennään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän olla unohtamatta ;).

      Kiitos paljon! Minäkin mietin Irvingiä joululomalle, olisi kiva taas lukea joku kirja häneltä :).

      Poista
  2. Näyttääpä Kööpenhamina tunnelmalliselta joulun alla!

    Ja niin, liikaa kiirettä, liian vähän aikaa omalle saati muiden blogeille myös täällä suunnalla.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Köpis oli kyllä todella tunnelmallinen ja ihanan jouluisa :).

      Kiirettä tuntuu pitävän nyt monessa osoitteessa. Eipä siinä mitään, sen mukaan mennään :).

      Poista
  3. Kirjahyllykuvia jään minäkin mielenkiinnolla odottelemaan! :) Itselläni on joululoman lukusuunnitelmissa ainakin Alan Bradleyn "Kuolema ei ole lasten leikkiä". Ilokseni luin juuri kustantajan Facebook-sivuilta tiedon, että sarjan suomennokset jatkuvat jo ensi vuonna. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan laittaa hyllykuvia kunhan kirjat on nätisti järjestyksessä ;).

      Bradleytä minä en ole vielä lukenut, pitäisi ehkä kokeilla!

      Poista
  4. Onnea uuteen kotiin! <3 Ja tsemppiä ensi keväälle, kuulostaa siltä ettei sinulla tule olemaan vapaa-ajanvietto-ongelmia... :)

    Ihania Köpiksen kuvia! Minäkin kävin syyskuussa Kööpenhaminassa, mutta se oli työmatka, eikä iltaisin ehtinyt kauheasti kierrellä kaupungissa. Pitää joskus palata sinne paremmalla (ja omalla) ajalla. Kaunis kaupunki, kerta kaikkiaan!

    Ja kiitos kysymästä, mitäpä tänne. Työkiireitä ja välillä vähän väsähtänyttä meininkiä, mutta sitähän se arki välillä tuppaa olemaan. Joulun olen melkein kokonaan töissä, mutta loppiaisviikolla saan levätä ja lukea monta päivää. Sitä odotellessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Sara ♥. Köpis on kaunis kaupunki, ja aivan ihana joulutunnelmissa :).

      Ihanaa että ehdit levätä ja lukea joulun jälkeen jos joulu menee töissä. Minulla syksy on ollut myös aika väsähtänyt, mutta onneksi kohta on jo tammikuu ja mennään kohti valoisampia aikoja! Ihanaa joulua sinulle :).

      Poista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.