keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kuulumisia pääsiäisloman kynnyksellä

Heippa!

En viitsi kirjoittaa pitkää selostusta siitä, mitä kaikkea opiskelurintamalle kuuluu ja kuinka pitkiä päiviä pakerran graduprojektin kanssa. Ja kuinka paljon tässä ärsyttää se, että vuorokaudessa vain ei tällä hetkellä ole tarpeeksi tunteja kaikelle sille, mitä haluaisin ehtiä tekemään. Siksi blogi kärsii, vielä ainakin parin kuukauden ajan. Mutta nyt minulla on viiden päivän pääsiäisloma ja aion tehdä kaikkea muuta kuin miettiä gradua! Huomenna palaan kirjajuttujen kanssa, ja tarkoituksena on lukemisen lisäksi ehtiä kirjoittamaan arviot ainakin kolmesta kirjasta jotka tuossa pinossa odottavat.


Tällä hetkellä luen Siri Hustvedtin uutukaista Säihkyvä maailma, joka ei valitettavasti vielä ole vakuuttanut minua. Niin sanottu virallinen pääsiäiskirja on vielä epäselvä, huomenna olisi tarkoitus piipahtaa pitkästä aikaa kirjastossa joten eiköhän sieltä löydy joku hyvä pääsiäiskirjakin ;).Viime viikonloppuna olin kahden ystävän kanssa rentoutumislomalla Tallinnassa, ja reissu oli kyllä onnistunut. Lukemaan en ehtinyt mutta hyvää ruokaa, vähän juhlimista ja vähän shoppailua, parasta seuraa ja pari yötä poissa kotoa teki terää. Tämän postauksen kuvat ovat juuri tuolta reissulta.Palaillaan huomenna! Kiva jos eksytte tänne vielä lukemaan juttujani ja kommentoimaan niitä, vaikka en tällä hetkellä olekaan niin ahkera bloggaaja kuin toivoisin ;).


3 kommenttia:

  1. Kaikelle on aikansa, ja lukeminen ja bloggaaminen tuntuvat varmasti sitten kahta makeammalta, kun gradukiireet helpottavat. Mukavaa kuulla sinusta kuitenkin silloin tällöin. :) Rentouttavaa pääsiäislomaa! <3

    VastaaPoista
  2. Saran sanoin, kaikelle on aikansa. Itselläkin tapahtunut kaikki kerralla, jos niin sanotaan, ja voi mikä pyöritys ympärillä on. Eikä riitä oman elämän kiireet, kun ystävienkin elämät heittelevät, eikä sitä voi ihan noin vain sivuutta.... no mutta elämää se vain.

    Ja voi olen niin kateellinen Tallinnasta! Minä niin rakastan Tallinnaa ja joka kevät herää pieni kuume sinne lähteä. :) Kiva, että teillä oli hyvä reissu!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.