torstai 22. syyskuuta 2011

Ruusuja

Satu muisti minua tällä ihanalla haasteella. Kiitos kovasti! Tarkoituksena on kertoa lempiasioita...Lempiruoka: Kiinalainen ruoka on lemppariani, kuten myös kotitekoinen pasta carbonara. Ja sinihomejuusto kaikessa! :)

Lempimakeinen: Suklaa ylipäänsä on namia, mutta suklaasta suosikein on Ahaa-suklaapatukka!

Lempilukeminen: Oihh. Tämä on vaikea. En osaa sanoa yhtä kirjaa, enkä edes yhtä aihetta. Tällä hetkellä maaginen realismi-kirjat ovat aika lailla listan kärkipäässä. Sellainen kirja, joka koskettaa, herättää paljon tunteita ja jää mieleen on hyvä kirja;)


Lempipaikka käsitöille: Minä en harrasta käsitöitä. Haluaisin osata neuloa, olen villasukkien suurkuluttaja ja olisi kiva saada itse ne sukat aikaiseksi mutta kärsivällisyys ja taito ei vaan riitä siihen...

Lempielokuva: Näitäkin on monta, lähes yhtä hankala keksiä kuin lempilukeminen! Nyt tulee mieleen Revolutionary Road, Slumdog Millionaire, Lukija sekä herttainen autistimiehestä kertova Adam.


Lähetän tunnustuksen eteenpäin peikkoneidolle Uppoa hetkeen-blogiin, Susalle Susan kirjastoon sekä Janninnalle Mjau-blogiin.


Ensi viikolla jatketaan taas uusien kirjojen parissa, tällä hetkellä minulla on kesken aivan tajuttoman hyvältä vaikuttava uutuuskirja sekä yksi vanhempi, nauruhermoja kutkuttava pokkari. Oikein ihanaa viikonlopua kaikille!!


3 kommenttia:

 1. Kiitos ruusuista Sanna! Kiva huomata, etten ole ainoa, joka EI rakasta käsitöitä:) Revolutionary road ja Lukija kiinnostaisivat minua leffoista. Mukava kuulla, että ne ovat hyviä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ruusuista! :) Viime viikko oli niin kiireinen, että pääsin nyt vasta tänne asti ja Bloglovinissa on vieläkin 41 merkintää jonossa luettavaksi, huhhuh. Mutta huomenna on onneksi kurssilta tietokonepäivä, niin voi siinä työhakemusten kirjoittelun lomassa kirjoitella näitä vastauksia ;)

  VastaaPoista
 3. Susa, molemmat leffat on mielestäni todella hyviä joten ehdottomasti kannattaa katsoa!:)

  Janninna, olepa hyvä;) Kiva jos ehdit kiireiltäsi vatsaamaan tähän jossain vaiheessa:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.