perjantai 30. syyskuuta 2011

Turun kirjamessusaalis

Yksi syksyn kohokohdista on ehdottomasti Turun kirjamessut;) Kävin tänään heti aamusta messuilla ja mukaan tarttui monta hyvää ja halpaa kirjaa!


Messujen jälkeen suuntasin viikonlopuksi kotikotiin lomailemaan. Syksy on täällä maalla niin värikäs ja kaunis, kaupungissa sitä ei ihan samalla tavalla huomaa vaikka nautin myös kaupunkisyksystä. Tämä viikonloppu menee hieman koulutöiden parissa, mutta suurimmaksi osaksi aion lukea ihan muuta kuin koulukirjoja ja tieteellisiä artikkeleita. Olen ahertanut koko viikon koulutöiden parissa, joten ansaitsen mielestäni hieman lomaa.

Lisää kuvateksti


Tässäpä vielä lista kirjamessuilta ostamistani kirjoista:

♥ Alastonkuvia / Virpi Hämeen.Anttila ♥
♥ Emma / Jane Austen ♥
♥ Casa Rossan perilliset / Francesca Marciano ♥
♥ Anna, Hanna ja Johanna / Marianne Fredriksson ♥
♥ Juoksuhaudantie / Kari Hotakainen ♥
♥ Lumikukka ja salainen viuhka / Lisa See ♥
♥ Järki ja tunteet & Ylpeys ja ennakkoluulo / Jane Austen ♥


Nyt niiden kirjojen pariin! Palailen toivottavasti viimeistään huomenna uuden kirjan kanssa tänne blogiin.

Onko muuten muita messuilla kävijötä?:)

18 kommenttia:

 1. Ihanan paksu kirjasaalis! :D Minullekin kelpaisi Austenit hyllyyn ja tuo Anna, Hanna ja Johannakin, kun sitä on kehuttu niin paljon.

  Muistelen hieman inholla omaa kirjamessuiluani kesällä. Täkäläisillä messuilla oli niin huono kirjatarjonta, että täytyi häipyä sieltä mahdollisimman nopeasti lähimpään divariin kirjaostoksille! Turku näyttää onnistuneemmalta :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kirjalöytöjä, paljon Austenia <3 Myös Anna, Hanna jne löytyy hyllystäni, mutta en ole vielä lukenut.

  VastaaPoista
 3. Minäkin ihastelen Austenia siellä. <3 Ja Alastonkuvia on mielestäni Hämeen-Anttilan parhaimmistoa.

  Messuilla taisi muutenkin olla mukavaa? Olisi kiva kuulla niistä lisää. :)

  VastaaPoista
 4. Vau miten hyviä löytöjä olet tehnyt! Alastonkuvista olisi kiva kuulla mielipiteesi, kun olet sen lukenut, koska kirja on minunkin lukulistallani.

  VastaaPoista
 5. Täällä vielä odotellaan lokakuuta ja kirjamessuja.. :)

  Hieno saalis ja ihanat syksyiset kuvat!

  Toivotan sinulle todella rentouttavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 6. Minun piti lähteä messuille, mutta teenkin kotona töitä. Oliko paljon kävijöitä ja ohjelmaa? Anna, Hanna ja Johanna löytyvät täältäkin hyllystä. Lisäksi Austenia ja Hotakaista.

  VastaaPoista
 7. Hyvä saalis! Oli myös kiva lukea kommenteista Alastonkuvien kehumista, minulla odottaa se pokkarina hyllyssä. Ja hei, viimeinkin keksin mihin se "halpa ja hyvä" -sanonta sopii, joihinkin kirjoihin tietysti!

  VastaaPoista
 8. Jane Austen <3 Pitäisi itsekin etsiä kaikki hänen kirjansa käsiin. :)

  VastaaPoista
 9. Laura, Turussa oli varsin onnistuneet messut, tosiaan:)

  Maria, minä en ole vielä lukenut Austenia, joten tosi tyytyväinen olen näihin löytöihini!:)

  Katja, messuilla oli kyllä kivaa, vaikka jäi tällä kertaa aika pikapyrähdykseksi. Siksi niistä ei ole hirveästi enempää kerrottavaa mutta ehkäpä minä jonkinlaisen tiivistelmän saan aikaiseksi;)

  Susa P., yritän saada luettua joitakin omiakin kirjoja tässä loppuvuodesta joten sitten on Alastonkuvia vuorossa;)

  linnea, Turun messujen jälkeen olisi tosiaan kiva käydä Helsingissäkin mutta jää nähtäväksi...Kiitos ja samoin sinulle ihanaa viikonloppua♥

  Hanna, harmi ettet päässyt messuille! Mulla oli tosiaan aika pikainen käynti siellä joten en hirveästi ehtinyt seurailemaan ohjelmia mutta kyllä päiväohjelma aika täydeltä näytti. Ihmisiäkin oli heti kymmenen jälkeen aamusta aika paljon, varsinkin siellä kustantajien puolella. Opiskelijoita ja isoja koululaisryhmiä oli myös monta!:)

  Booksy, niinpä;) nyt on pakko lukea elämäni ensimmäinen Austen ihan pian:)

  Tessa, hihh, minä olen useasti ajatellut että halpa ja hyvä sopii kirjoihin. Onneksi löytyy näitä halpojakin kirjoja;)

  Kirjahiiri, Austen on kyllä varmasti sellainen kirjailija jonka kirjoja mielellään omaan kirjahyllyynsä hankkii;)

  VastaaPoista
 10. Hei Sanna ihania löytöjä ja minäkin ihailen noita Austeneita! Harmittaa, kun messut olivat nyt eikä ensi viikonloppuna, jolloin tulen Turkuun. Helsinkiin sitten kirjamessuille, onneksi ovat pian! Oletko sinne tulossa?

  VastaaPoista
 11. Voi, Lumikukka ja salainen viuhka, minäkin haluaisin kyseisen kirjan kokoelmiini. Muistaakseni kirja oli jossain vaiheessa loppuunmyyty, mutta olisiko siitä sitten otettu uusi painos, kun kerta kovakantisena sen kotiin kiikutit:)

  VastaaPoista
 12. Sara, en ole varma ehdinkö Helsingin messuille..toivon että ehdin. Harmi ettet ollut nyt Turussa, oltaisiin vaikka voitu törmäillä messuilla:)

  Sonja, nämä kaikki ostamani kirjat oli tosiaan messujen antikvariaattipuolelta eli kyseessä on käytettyjä kirjoja. Joku varmaan on omasta aarteestaan siis luopunut ja minä kiikutin sen kotiin;D Eli varmasti kannattaa metsästellä kirppareilta etc! Ilmoittelen jos toinen kyseinen kirja ilmestyy eteeni;)

  VastaaPoista
 13. Sonja, huuto.netistä saisi kirjan 1.painoksen yhteensä 8 eurolla;) http://www.huuto.net/kohteet/lisa-see-lumikukka-ja-salainen-viuhka/191126430

  VastaaPoista
 14. Olisin itsekin kovasti halunnut messuille tulla, mutten raaskinnut lähteä lippujen hintojen vuoksi. Viime vuonna oli vapaaliput ja ai että kelpasi =)

  VastaaPoista
 15. Katri, perjantaina pääsi kaksi opsikelijaa kympillä, siksi mekin päädyttiin siihen päivään. 5 euroa on onneksi parempi kuin se kymppi;)

  VastaaPoista
 16. Kivoja kirjoja! Anna, Hanna ja Johanna on mahtava, ja tietysti Austenin teokset. :) Tuota Lisa Seen kirjaa minäkin hieman kadehdin, vaikken ole häneltä vielä mitään lukenut, hih. Minulla on vielä tänä vuonna lukulistalla hänen kaksi uudempaa suomennettuaan, ja jos ne ovat hyviä niin kuin oletan, metsästän tämänkin kyllä käsiini. :)

  VastaaPoista
 17. Karoliina, kiitos:) Minä en ole vielä lukenut Seeltä mitään, mutta kehujen jälkeen odotukset ovat korkealla;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.