perjantai 1. helmikuuta 2013

Blogistanian Globalia 2012: Minun ehdokkaani

Tässä on minun ehdokkaani Blogistanian Globalia 2012-kilpailuun
Nyt innolla jännäämään voittajaa :).

13 kommenttia:

 1. Murakami! ♥

  Heivoll näyttää olevan aika vahvoilla, ja alkaa ihmetyttää entistä enemmän, miksen itse lämmennyt sille... Talvipäiväkirja pitää ehdottomasti lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heivoll oli mahtava, vaikka minä ennen kirjan lukemista luulin ettei se ole minun krijani laisinkaan. Onneksi olin väärässä :). Ja Murakamihan on ♥.

   Poista
 2. Hmm, mietin tuota Talvipäiväkirjaa pitkään minäkin listalle...olisi hyvin voinut olla kolmas mullakin. Heivoll on minullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä mietin tuota kolmatta Austerin ja Barnesin välillä...;).

   Poista
 3. Sanna, toistan itseäni, mutta Heivoll on psykologisten syvyyksien naaraaja. Häneltä täytynee lukea kaikki, mikä ilmestyy.

  Talvipäiväkirja ei minulla Globaliaan yltänyt, mutta oli vuoden 2012 kuumissa ja tavallaan se oli vieläkin enemmän, sillä siitä tuli sielukirjani.

  Hieno lista♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heivollilta odotan jo innolla uusia suomennoksia! Muistankin että Talvipäiväkirjasta tuli sinulle tärkeä, on se hieno ja mieleenpainuva :).

   Poista
 4. Ensimmäiset kaksi samat kuin minulla. :) Itselleni Talvipäiväkirja ei ollut kovin merkittävä, mutta Auster kirjoittaa aina hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee!:) Talvipäiväkrija jäi minulle lopulta hyvin mieleen, joten vei kilvan kolmannesta paikasta :).

   Poista
 5. Komppaan Katjaa kahdesta ekasta =)

  VastaaPoista
 6. Heivoll ja Auster - jee! Mullakin Auster olisi voinut nousta kolmen joukkoon, mutten saanut siitä postausta aikaan.... Ja Murakamin tulen taatusti vielä lukemaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.