maanantai 21. helmikuuta 2011

pikainen kiitos kiireiseltä opiskelijaltaMinulla on tentti huomenna vaikka paljon mielummin lukisin ihan jotain muuta kuin muistiinpanoja koulupsykologin työstä (vaikka se onkin mielenkiintoista). Halusin vain tässä välissä tulla kiittämään ihan jokaista blogini lukijaa, jokaista kommentoijaa ja ihan jokaista kommenttia. Jokikinen kommentti tekee päivästäni vielä hieman paremman ja jokainen uusi lukija joka sivupalkkiin ilmestyy saa sydämeni hyppimään ilosta ja onnesta. Viime aikoina sivupalkkiin on ilmestynyt iso kasa uusia lukijoita vaikka minä olen opiskelukiireiden vuoksi ollut laiska kirjabloggaaja. En vain ehdi lukea muuta kuin tenttikirjoja. Perjantaina minun on pakko palauttaa Haudankaivajan tytär kirjastoon koska minä olen uusinut lainan jo maksimikerrat. Aloitin lukemisen viikko sitten ja olen nyt puolivälissä. Nautin Oatesin kielestä, mielenkiintoisesta ja mukaansatempaavasta tarinasta ja toivon, että ehdin lukea kirjan loppuun ennen perjantaita. Ennen viikonloppua tulossa myös Oma taivas -raporttia, kunhan saan elokuvan katsottua. Kirja-arvio on jo valmiina!Nyt vielä tenttimuistiinpanojen kimppuun, upeaa, talvista viikkoa kaikille, etenkin onnekkaille hiihtolomalaisille (olen vain vähän kateellinen...) ja vielä suuri KIITOS ja tervetulorutistus kaikille lukijoille, uusille ja "vanhemmille":)

6 kommenttia:

 1. Kirjabloggaaminen on hyvin antoisaa! :--)

  Tsemppiä kiireen keskelle!

  VastaaPoista
 2. Kevätkukkanen, kiitos paljon:)

  Lauren, niin on!:) Kiitos tsempeistä!

  VastaaPoista
 3. Sanna, sinä ja blogisi olette ihania. <3

  Hei onko Oma taivas yhtä kuin Lovely Bones? Haluaisin lukea sen, sillä katsoin leffan kesällä lentokoneessa pienissä pätkissä ja sekavissa mielentiloissa (jet lag, lentäminen kahden pikkulapsen kanssa, joista toisella ei ollut omaa paikkaa, joten nukkui - tai valvoi - sylissä suuren osan lentoa). Se vaikutti tosi hyvältä ja vaikuttavalta, mutta tosiaan noista ympäristötekijöistä johtuen en päässyt keskittymään siihen ihan kunnolla. Samalla reissulla meinasin ostaa kirjan englanniksi, mutten sitten ostanutkaan. Mielenkiinnolla odotan mielipidettäsi sekä kirjasta että leffasta.

  Karoliina

  VastaaPoista
 4. Ihania Turkuisia kuvia! Tuli vaan opiskelusta mieleen, että se yliopiston mäki on ollut hyvinkin tuttu, nyt ei vaan vähän aikaan ole tarvinnut siellä suunnalla kiipeillä... Tsemppii!

  VastaaPoista
 5. Karoliina, kiitos<3

  Oma taivas on juurikin Lovely bones:)suosittelen ainakin kirjaa, elokuvasta en tykännyt yhtä paljon mutta ainahan leffa vaikuttaa huonolta jos on lukenut kirjan ensin..tai ainakin minulla vaikuttaa olevan näin;)

  Sara, kiitos! Kyseistä mäkeä kiipeillään tällä hetkellä ahkerasti;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.