lauantai 25. kesäkuuta 2011

Heipparallaa!

Heippa ja kivaa juhannuspäivää kaikille! Eurooppa on nyt tältä erää koluttu, ja arvatenkin aivan ihanan antoisa reissu takanapäin. Vaika reissu oli mitä upein, on silti varsin mukavaa olla kotona. työtkin alkavat vasta kahden viikon kuluttua, joten seuraavat viikot menevät visusti lomaillessa -kirjojen parissa tietenkin.

Reissulla luin yhteensä 4 ja puoli kirjaa. Luettin bussissa matkalla Tallinnasta Puolaan, luettiin junassa matkalla Wienistä Budapestiin, luettiin varsovalaisessa puistossa, Kroatian aurinkorannalla ja saksalaisessa yöjunassa. Hostellien narisevissa yläpedeissä luettiin ennen nukkumaanmenoa, Budapestissa luettiin aurinkoisilla puistonpenkeillä Tonavan varrella, triesteläisen hostellin kirjanvaihtohyllystä napattiin mukaan englanninkielinen klassikko jonka viimeiset sivut käännettiin Viking Linellä Tukholmasta Turkuun.

Tänään siis tulossa matkalukemisista ainakin ensimmäinen kirja tänne bloginkin puolelle, ja viimeistään ensi viikolla loput. Uusi kirja on jo luettavana, joten toivottavasti pääsen pian ihan ajantasalle täällä blogissakin. Maanantaina päättyy arvonta, tuhannet kiitokset kaikille jo nyt osallistuneille ja reissun aikana ilmestyneille uusille lukijoille♥ Nyt täytyy vielä hetkeksi palata juhannusvieraiden seuraan, viimeistään illalla palailen tänne reissukirjan kera:)


12 kommenttia:

 1. Huikeita kuvia! Hienoa, että reissu oli onnistunut :--)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Tulin jo uteliaaksi noista lukemistasi kirjosta - mikä mahtaa olla se englantilainen klassikko... :)

  VastaaPoista
 3. Täytyypi uudella, mutta missä päin Eurooppaa tuo ensimmäinen kuva on otettu? Oikein kaunis palatsi, tulee pikkuisen Versailles mieleen. :)

  VastaaPoista
 4. Norkku, kiitos:)

  Laura, kiitoksia:)

  Maria, ihan muutaman päivän sisällä selkenee mikä klassikko oli kyseessä ;)

  Haukku, ekassa kuvassa on Schönbrunnin linna Wienissä. Aivan upea paikka jonka ympärillä on todella huikean kauniit puutarhat ja Euroopan vanhin eläintarha:)

  VastaaPoista
 5. Oivau, upeita kuvia!♥
  Ja kuulostaa ihanan romanttisilta nuo yöjunat ja puistot.

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa takaisin! :)
  Kuvat ovat tosi upeita, ja on kivaa kuulla että reissu oli onnistunut! :)

  VastaaPoista
 7. peikkoneito, Kiitos ♥ olihan noissa yöjunissa oma viehättävyytensä ja puistojahan minä rakastan:)

  Sara, kiitos:) Ja kiitos vielä arvontapalkinnosta ja pienestä makeasta joka muuten on uusi suosikkini! Palkinto oli tullut sillä aikaa kun olin reissussa.;)

  VastaaPoista
 8. Waude mitä kuvia! Tervetuloa takaisin, mukava kuulla että reissu meni hyvin:)

  VastaaPoista
 9. Hei Sanna ja upeita matkakuvia! Olitko Venetsiassa myös? Minä olen nyt muuttanut tänne bloggerin puolelle, ainakin muiden blogeihin kommentointi on helpompaa, paitsi omaan hih!

  VastaaPoista
 10. Hei Sara:) Kyllä kävimme myös Venetsiassa, kaunis kaupunki! Kiva että olet bloggerissa nyt, käynkin heti kurkkaamassa "uuteen" blogiisi:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.