lauantai 28. joulukuuta 2013

Joululahjakirjat

Joulu alkaa olla takanapäin ja nyt on aika kurkata mitä kirjoja minä sain joululahjaksi! Olin antanut pitkän kirjalistan äidilleni, minulle kun on muuten hankala ostaa kirjoja kun hyllyt pursuaa niitä jo ennestään. Listasta äiti olikin valinnut oikein mainiot kirjat lahjaksi, nimittäin paketeista paljastui Peter Franzénin Samoilla silmillä sekä Petteri Pietikäisen Hulluuden historia, jota en olisi itse raaskinut ostaa, mutta jonka haluan ehdottomasti lukea. Itse ostin itselleni lahjaksi Jonas Gardellin Torka aldrig tårar utan handskar -trilogian viimeisen osan Döden lahjakortilla Akateemisesta ja sekin löytyi aattona paketoituna kuusen alta ;).

Onnistuneita kirjalahjoja minulla siis! Franzénin ehdinkin joulupäivänä jo lukea, nuo muut lahjakirjat on vielä korkkaamatta.Mitä kirjoja te muut saitte lahjaksi? Mahtavaa vuoden viimeistä viikonloppua kaikille, palaillaan taas ihan pian. Minulla on nyt loppukiri, jotta saisin postattua kaikki tämän vuoden aikana lukemani kirjat blogiin vielä ennen vuoden vaihdetta... ;)

8 kommenttia:

 1. Ah, ihania joululahjoja! Samoilla silmillä oli hyvä jatko-osa Tumman veden päällä -teokselle. Hulluuden historia kiinnostaa kamalasti, sillä Pietikäinen on meidän yliopiston historiatieteiden proffana, siis aate- ja oppihistorian, itse opiskelen yleisen hissan puolella. On kyllä hyvin tykätty luennoitsija!

  Minä en saanut muilta kirjaisia joululahjoja, mutta ostin sitten itselleni seuraavat kirjat: Donna Tarttin The Goldfinch, Eleanor Cattonin The Luminaries, Joyce Carol Oatesin Sisareni, rakkaani ja Anna Godbersenin Ihania päiviä. Oli oikein hyvät joululahjat minulta itselleni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla silmillä oli tosiaan hieno jatko-osa joo :). Onpa kiinnostavaa että Pietikäinen on proffana teillä! Minua tuo kirja kiinnostaa lähinnä aiheensa vuoksi, psykologiaa kun opiskelen. meidän proffamme vuorostaan suositteli kirjaa meille ;).

   Sisareni, rakkaani on hieno kirja, ja tuon Cattoninkin haluaisin lukea!

   Poista
 2. Oi, kiva pino, kaikki kirjat siinä minulle vieraita mutta pääsen varmaan kohta lukemaan bloggailuitasi niistä :). Minä en saanut tänä vuonan yhtään kirjaa lahjaksi, mutta äitini oli hankkinut minua odottamaan kirjastosta pinon, jossa on oikein runsaasti lukemista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyylä kohta olisi tarkoitus näistä bloggailla, ainakin tuo Franzén tulee vielä tämän vuoden puolella :). Kirjastopinokin kuulostaa hyvältä :).

   Poista
 3. Samoilla silmillä olen lukenut ja Hulluuden historia kiinnostaa kovasti.
  Itse sain toivomani Jokapäiväisen elämämme ja tylsää on ollut alkumatka. Mies osti myös jälleen tänä vuonna ylimääräisen kirjan, jonka olin lukenut ja paketoimme sen eteenpäin ja lahja oli mieluinen saajalle. Hyvä idea tuo kirjalista, otan sen ensi jouluna käyttöön.
  Itse ostin itselleni Havasteen pari pokkaria...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokapäiväinen elämämme oli minustakin alussa aika tylsä. Tai kirja vaatii lukijalta paljon, se on hidas ja ehkä hieman tylsäkin. Mutta kuitenkin pidin siitä! Toivottavasti sinäkin innostut kunhan kirja etenee :). Havasteesta tykkään myös kovasti.

   Poista
 4. Mukavia kirjalahjoja! Minä sain John Irvingin Vapauttakaa karhut! kun toivoin puuttuvia Irvingejä itselleni ja sitten sain Tove Janssonin Suuri tuhotulva. Ihan huippuja siis! Ja itse olen itseäni lahjonut useammalla alekirjalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoja lahjoja sinullakin! Minä sain Vapauttakaa karhut! viime jouluna, mutta se on tietty vielä lukematta...;)

   Poista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.