perjantai 13. joulukuuta 2013

Kevätuutuudet 2014

Olisi taas aika listata tulevan kevään uutuuskirjoja. Sopivasti kun tämän syksyn uutuuksista on vielä iso kasa lukematta opiskelukiireiden vuoksi, kuten myös viime kevään ja varmaan sitä edellisen syksynkin... No, kuitenkin. Tässä listattuna ne kirjat, joita minä odotan keväältä 2014 kaikista eniten. Ihan überodotetuimmat on merkattu sydämellä.Gummerus
Kytömäki: Kultarinta
Lundberg: Kuninkaan Anna
Bulawayo: Me tarvitaan uudet nimet 
Gavalda: Lempi ei ole leikin asia
McLain: Nuoruutemme Pariisi

Otava 
♥Pulkkinen: Iiris Lempivaaran levoton ja painava sydän
Farah: Aavikon tyttäret
Hiidensalo: Karhunpesä
♥Hustvedt: Säihkyvä maailma
Selasi: Ghana ikuisesti

WSOY
Kaukonen: Kohina
Nevanlinna: Heta
Lähteenmäki: Ikkunat yöhön
Delacourt: Katseenvangitsijat
Kinsella: Hääyöaie
♥Delijani: Jakrandapuun lapset
Mathis: Huonetta ja sukua Tammi
Munro: Kallis elämä
♥Lahiri: Tulvaniitty
Morrison: Koti
Baker: Longbournin talossa
Barreau: Pieni elokuvateatteri Pariisissa
Phillips: Murhenäytelmä

Schildts & Söderströms
Rahikainen: Edith
♥Anyuru: Myrsky nousee paratiisista
Atkinson: Elämä elämältä

Like 
Diaz: Vieraissakävijän opas rakkauteenMinerva
Martel: Beatrice ja Vergilius

Bazar 
Hislop: Menneisyys jota hengität
Halverson: Äidinrakkaus
Falcones: Paljasjalkainen kuningatar
♥Boyne: Leijuva poika

Siltala
♥Catton: Valontuojat

Atena
Lipasti: HalkaisukirvesmiesSiinäpä ne, löytyykö sinulta samoja odotettuja kirjoja? ;)

Oikein ihanaa kolmatta adventtiviikonloppua kaikille! Minä pänttään syyslukukauden viimeiseen tenttiin vielä tämän viikonlopun ajan, ja ensi viikolla koittaa pitkään odotettu joululoma (ja korkeat pinot kaunokirjoja)!

(kuvat omia viimejouluisia)

10 kommenttia:

 1. En varmaan koskaan totu tähän, että joulukuussa (ja usein jo aiemmin) aletaan puhua kevään uutuuksista. Keväästä kun vielä ole tietoakaan!

  Minun on pakko sanoa, että katalogeja selatessa ei mikään ole vielä toistaiseksi ihan hirveästi sykähdyttänyt. Luulen, että jotain uutuuksia tulen lukemaan ja ehkä muiden arvioiden myötä innostunut, mutta toistaiseksi olen vähän nihkeällä tuulella. Mutta ehkä se on hyvä! Ehkä nyt on hyvä aika oikeasti tahkoa urakalla noita oman hyllyn helmiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mäkään kyllä ihan totu :D. Mutta musta on kiva katsella katalogeja ja merkata ne eniten kiinnostavat kirjat! ja kevään uutuuksista muutama on sellainen ihan must-read mulle, mutta muuten aika vähän kiinnostavia. Tai monet on sellaisia, jotka voin lukea ehkä sitten joskus....;).

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa tuo sinun lista. Silmään pisti ainakin Boynen Leijuva poika, Barreaun Pieni elokuvateatteri Pariisissa ja Delijanin Jakarandapuun lapset. Kun en tiedä kirjojen sisällöstä mitään, minuun vaikuttaa näiden kirjojen ihanat nimet.
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boynen kirjat on niin hyviä, että ehdottomasti pitää tuo uusikin lukea :).

   Mukavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 3. Pitäisi itsekin ihan systemaattisesti alkaa käydä läpi mitä kirjoja keväällä on oikein tulossa! Listaaminen ja uusista kirjoista haaveilu on jo melkein puolet itse kirjan lukemisen ilosta. :D Selaillessani katalogeja silmiini ei osunut hirveästi mitään järisyttävää, mutta saa nähdä kun alan tarkemmin niitä katsoa. Varmaan kuitenkin melko maltillinen määrä tärppejä kertyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, listahullu kun olen :D. Lopulta ei tule hirveän montaa näistä kirjoista ihan tuoreeltaan luettua, mutta mitä väliä ;D.

   Poista
 4. Minä laahaan niin "jäljessä" syksyn (ja viime keväänkin...) kirjojen suhteen, että olen vain vähän kurkkinut tulevaa kevättä vasta :) Mutta se vähä mitä olen kurkkinut ja lukenut muiden listoja, kiehtovia uutuuksia on luvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutamia kiehtovia uutuuksia on tulossa joo! Ja minäkin kyllä laahaan perässä kevään ja etenkin syksyn kirjojen kanssa. Nyt pitäisi joululomalla vähän ryhdistäytyä ;).

   Poista
 5. Säihkyvä maailma on jo kirjastovarauksessa :-) Nevanlinnan Hetan ja Kytömäen Kultarinnan aion myös lukea. Munroakin ehkä. Hääyöaie varmaan tulee myös luettua, kuten kaikki Kinsellat tähän asti. Lisäksi omalla listallani on Donna Tarttin uutuus Kultainen lintu, jota odotan, ja Laura Lähteenmäen Ikkunat yöhön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen lukenut kaikki Kinsellat, niin täytyy tuo uusinkin jossain vaiheessa lukea :).

   Poista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.