perjantai 18. maaliskuuta 2011

Kuka?Mitä?Missä jne.

Kirjavan kammarin Karoliina ilahdutti minua tänään, muutenkin upeana perjantaina (sain unelmieni kesätyöpaikan;), blogeissa kiertäneellä haasteella!

Kuka?

Sanna, 20 ja puoli vuotta elämää takana. Iloinen ja useimmiten positiivinen. Ihmisiä rakastava psykologin alku. Innokas, mutta stressaantunut opiskelija jonka suosikkirentoutumistapa on kupillinen teetä, lämmin viltti ja hyvä kirja.Mitä?

Omia mielipiteitä lukemistani kirjoista, välillä muutamia elokuvia. Myös kirjaostoksia, lukemishaasteita ja muutama sananen arjesta.

Missä?

Ikiomassa Turkukodissa, vanhempien luona, lapsuudenkodissa Lohjalla, junassa, harvoin yliopistolla. Aina omalla rakkaalla Acer-läppärillä.Milloin?

Silloin kun yksi kirja tulee luetuksi. Pyrin kirjoittamaan kirjasta viimeistään seuraavana päivänä sen luettuani jotta ajatukseni kirjasta olisi vielä tuoreesti muistissa. Aamuisin, iltapäivisin, iltaisin - milloin vain on aikaa.

Mitä mielessä nyt?

Sofi Oksasen Stalinin lehmät joka on lukupiirimme toinen kirja. Maanantaina tapaamme tyttöjen kanssa ja käymme ajatuksia läpi. Tähän saakka Stalinin lehmät on ollut hieman pettymys minulle, mietin jopa kirjan keskeyttämistä mutta enköhän taistele loppuun asti;)
Mielessä myös Linda Olssonin Sonaatti Miriamille ja ihan liian iso kasa kirjaston kirjoja jotka pitäisi lukea ennen kuin pääsen tarttumaan kunnolla oman kirjahyllyni sisältöön.Noin kirjojen ulkopuolelta mielessä on vielä aamun työhaastattelu, uusi, ihana kesätyöpaikka ja edessä oleva viikonloppu. Huomenna hieman töitä lapsenvahtina ja sunnuntaina kakun syömistä kahteen otteeseen - miten kaikki sukuni miehet voivat olla syntyneitä maaliskuussa?

Haastan mukaan Humisevan harjun Cathyn, la petit lectricen Katrin ja Lumikin.


Nyt toivotan kaikille oikein mukavaa viikonloppua! Palailen viimeistään maanantaina uuden kirjan kanssa;)


(kuvituksena valokuvia muutama päivä sitten näkemästäni elokuvasta Jane Austenin lukupiiri. Minä tykkäsin kovasti ja ihastuin palavasti Hugh Dancyyn♥. Kuvat weheartit.com.)


10 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja kerroit :) Haluaisin nähdä tuon elokuvan -- kirjaakin olen lukenut mutta se ei ihan kolahtanut, odotin kai enemmän jotain Jane Austen -henkistä mitä en sitten löytänyt. Mutta varmaan leffan toimisi paremmin :).

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva saada tietää sinusta enemmän. Ja onnea kesätyöpaikan johdosta!

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun vastasit! Ja ONNEA kesätyöpaikasta!

  Hugh Dancy on aika söpö. :) Samoin kuin Pienen mökin emäntä, minä petyin itse romaaniin vähäsen, mutta ihan mukava hyvän mielen kirja se kuitenkin oli.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Vai olet sinä meinannut luovuttaa Stalinin lehmien kanssa. Ja minä kun olen ihan koukussa siihen... Ja onnea työpaikasta!

  VastaaPoista
 5. Sanna, kerro mulle mistä löydän sen Humiseva harju elokuvan, jossa pääosassa Ralph Fiennes?

  Osaan ajaa ihan asian ohikin, kuten huomaat;-)

  Ihan sama luku/kirjoitusrytmi kuin minulla.

  Onnea kesätyöpaikasta!

  Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 6. Pienen mökin emäntä, leffa oli aika sellainen...suloinen sanoisinko. ei mikään mullistava leffa mutta mukavaa ajanvietettä. Kirjakin olisi kiva lukea!:)

  Susa P, kiitos kovasti!:)

  Booksy, kiitos!:)

  Karoliina, kiitos itsellesi;) Tosiaan, minunkin pitäisi lukea kirja - en edes tiennyt että leffa on kirjan pohjalta tehty..mukavaa viikonloppua!:)

  Riina, kiitos! Joo, en oikein tiedä mikä siinä tökkii mutta jotenkin kaipaan tapahtumia, tai edes jotain. Nyt se on jotenkin vaan lässytystä...;D

  Leena, kiitos!

  kurkkaappa täältä: http://www.levykauppax.fi/movie/wuthering_heights/ onko se oikea?:) me katsoimme kyseisen version yläasteen englannintunnilla, pitäisi päivittää muistia ja katsoa uudestaan;)

  Hyvää viikonloppua♥

  VastaaPoista
 7. Leena, nyt vasta huomasin että tuossa versiossa ei ole tekstiä kuin englanniksi ja ranskaksi:/ etsintä jatkuu!:)

  VastaaPoista
 8. Aaah toi on niin ihana leffa <3 En kestä, Emily Blunt on ihan suloisin (:
  Mullakin tökkii toi Stalinin lehmät...

  VastaaPoista
 9. Anni, oih, kiva että sullakin tökkii etten ole ainoa;D Ja joo, ihana leffa, pitäisi jo katsoa uudestaan:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.