tiistai 1. tammikuuta 2013

Suunnitelmia uudelle vuodelle

Uuden vuoden alussa on kivaa suunnitella hieman tulevaa. Kirjablogini jatkaa tavalliseen tapaansa, muutamia pieniä uudistuksia voi jossain vaiheessa tupsahdella, mutta alkuvuosi tulee varmasti olemaan ihan tavallinen ;).

Perustin blogilleni oman Twitter-tilin, jota tulen käyttämään säännöllisen epäsäännöllisesti. Twittertilille linkitän blogiarvioni, kommentoin varmasti lukemisen ohessa kirjoja ja höpisen varmaan muitakin kirjajuttuja. Tästä linkistä pääsee Luettua-blogin Twittersivulle.

Vietin uuden vuoden rauhallisesti parin kaverin kanssa uudessa asunnossani Turussa. Tänään järjestelin kirjahyllyjä ja matkustin takaisin Lohjalle vanhempieni luokse viettämään muutamaa viimeistä lomapäivää ja saattamaan veljen armeijaan. Loppuviikko menee vielä kaunokirjojen parissa, uuden kirjahyllyn ostossa ja lomasta nauttien. Ensi viikolla koittaakin paluu arkeen ja tenttikirjojen pariin. Kevään aikana minulla pitäisi kuitenkin olla varsin rauhallista opiskelurintamalla, joten elän toivossa, että ehdin lukemaan paljon kivoja uutuuskirjoja ja oman hyllyn aarteita.

Uusi vuosi käynnistyy täällä blogissa lähipäivinä kirja-arvion merkeissä, kunhan saan yhden joululomaksi säästämäni kirjan viimeiset sivut luettua. Kyseessä on kirja, jolta odotin paljon, jota on kehuttu blogimaailmassa hurjasti ja johon luulin ihastuvani. Valitettavasti en ole vielä päässyt kirjan imuun lainkaan, mutta voihan tässä viimeisen sadan sivun aikana vielä tapahtua vaikka mitä... Tammikuun aikana laitan pystyyn myös arvonnan ja yritän lukea paljon kirjoja tämän vuoden lukuhaasteita varten.

Palaillaan lähipäivinä, huomenna ilmestyy ainakin Blogistanian Finlandia-ehdokkaani! :)

Upeaa uutta vuotta 2013!
6 kommenttia:

 1. Haa hauskaa, että sinullakin on nyt twitter blogille. Ja meillekin ollaan hankkimassa uutta (/uusia) kirjahyllyjä :)

  Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Ai sun veli menee nyt sitten armeijaan! Tsemppiä vaan, veikkaan että kesällä tai vuoden päästä sieltä tulee ulos aika erilainen pikkuveli ;)

  Mihin järjestykseen kirjat pääsevät uudessa kodissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin luulen joo että voi tulla vähän erilainen veli takaisin ;).

   Ajattelin ehkä sitä värijärjestystä, ja tietty Keltaiset ja Siniset erikseen ;).

   Poista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.