sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Kuvaterveiset Keski-Euroopasta!

Kuvaterveiset kivasta, mutta sateisesta ja kylmästä Keski-Euroopasta! Kotiuduin reissusta viime yönä, ja tämä päivä on mennyt pyykkiä pesten ja arkea kiinni ottaen. Huomenna alkaakin jo kesätyöt, joten palaan reissukirjoihin paremmalla ajalla viimeistään tiistaina. Luin reilun viikon mittaisen reissun aikana yhden yli 500-sivuisen pokkarin joka oli aivan mahtava, ja puolet eräästä saksankielisestä pokkarista. Mutta kirjajuttuihin palaan tarkemmin lähipäivinä, siihen asti nauttikaahan aurinkoisista kesäpäivistä! ♥

17 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Toivottavasti oli hyvä reissu. Ja minä odotan jo innolla mielipidettäsi tästä paksusta pokkarista (eli kurkin jo goodreadissa mitä olet lukenut) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, nyt on ajatukseni pokkaripaksukaisesta blogissakin :). Kiva reissu oli, säästä huolimatta! :)

   Poista
 2. Lisää Keski-Eurooppaa, bitte!

  Meillä ei ollut kylmä, mutta ei hellettäkään kuin Potsdamissa ja Salzburgissa eka päivä. Pieni lämmin tihkusade teki Salzburgista 'meidän Cherbourgimme', jota emme ikinä unohda...

  Onneksi kohta on tärkeä merkkipäivämme eli voimma taas alkaa suunnitella...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, lisää reissusuunnitelmia! Ihanaa :).

   Meillä oli yksi aurinkoinen päivä, se riitti ihon palamiseen patikkareissulla... Muuten satoi ja oli kylmä, mutta sateinen Titisee oli kuitenkin aika tunnelmallinen :).

   Poista
  2. Onneksi ette joutuneet tulviin. Me liikuimme juuri Dresdenissä etc, joten meilläkin toimi ajoitus hyvin senkin puolesta.

   Poista
 3. Mulla on lähtö Prahaan keskiviikkona, mutta vähän kinkkiseltä näyttää tuo tilanne siellä... Tulvii, tulvii, tulvii.

  Mutta ihania kuvia ja suurta intoa kesätöiden aloittamiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti reissustasi tulee hyvä, vedestä huolimatta :).

   Poista
 4. Ihania maisemia ♥ Tulin itsekin juuri reissulta samanlaisesta ympäristöstä, ja heti haluaisin takaisin, vaikkapa jollekin linnakierrokselle Saksaan.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Matkakuumetta täälläkin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minä käsin myös kroonisesta matkakuumeesta. Voi kun pääsisi taas reissuun! ;)

   Poista
 6. Nyt on nähtävästi monet olleet reissussa, minäkin juuri palanneena. Yhtään sivua en lukenut reissussa ja nyt on taas kuherruskuukausi lukemisien kanssa ;D

  Ihastuttavia kuvia - minullekin kelpaa lisäkuvat reissustasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Tällä reissulla ehdin hyvin lukemaan, junassa ja iltaisin hotellilla, muutamassa puistossakin. Lisäkuvia voisin jossain välissä tietty laittaa, kun niitä nyt pyydetään ;).

   Poista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.