lauantai 27. marraskuuta 2010

Talvilauantain kuulumisia


Marraskuun viimeiset päivät sujuvat valitettavasti yllä olevien kirjojen parissa. Vaikka opiskelemani aihe mielenkiintoinen onkin, ei kaikki kurssit maistu yhtä hyvälle ja näin joululoman kynnyksellä tekisi kyllä paljon enemmän mieli lukea muuta kuin tenttikirjoja. Pari tenttiä ennen joulua kuitenkin vielä jäljellä joten kaunokirjallisuus jää vieläkin vähemmälle. Joululomalla en aio muuta tehdäkään kuin lukea kaunoa! Iltaisin ehdin muutaman sivun lukea muutakin kuin tenttikirjoja, tällä hetkellä kesken on Ian McEwanin uutuus Polte. Lähipäivinä laitan tänne blogiin ensimmäisen arvonnan jossa palkintona on yksi hieman erilainen kirja ja jos osallistujia tulee paljon, kakkospalkintona on yllärikirja;) Palailen siis arvonnan kanssa muutaman päivän sisällä, nyt takaisin tenttikirjojen pariin!

Ihania talvipäiviä kaikille lukijoilleni:)

4 kommenttia:

 1. Onpa ikävän näköinen kirjakasa (vaikka mielenkiintoisia voisivatkin olla, mutta aina kaunokirjallinen kasa näyttää paremmalta :D). Jaksamisia viimeisten tenttien parissa vielä ennen joulua!

  VastaaPoista
 2. Jaksamista tenttien kanssa, minullakin alkaa nyt tenttisuma ja esseiden palautusten deadlinet kolkuttelee ovella kuin pahaiset joulutontut.

  Yllätysarvontaa odotan innolla. :)

  VastaaPoista
 3. Kasa on minusta mielenkiintoisen näköinen, mutta fiction is fiction, ja sinun postauksia siitä jo odotellaan!

  Jaksuja,

  Karoliina

  VastaaPoista
 4. Lauren, kiitos kovasti:)

  Tomomi, kiitos paljon! Arvonta tulossa viikonloppuna:)

  Karoliina, kiitos paljon:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.