lauantai 28. toukokuuta 2011

Kirpparilöytöjä ja haastevastaus

Muutama kirjaisa kuva lähipäiviltä.


Lohjalle on tullut uusi kirpputori, Karisma. Ennen en ole löytänyt Lohjan kirppareilta muita kuin vanhoja, haisevia kirjoja joista puuttuu sivuja, mutta nyt olen muutaman kerran tuolla uudella kirpparilla käynyt ja löytänyt halpoja, hyväkuntoisia ja kivoja kirjoja omaan hyllyyni. Yllä olevassa kuvassa saalista:

Kimpassa / Anna Gavalda
Uhrilampaat / Thomas Harris
Häivähdys purppuraa / Alice Walker
Suolaista hiekkaa / Joanne Harris
Appelsiinin tuoksu / Joanne Harris
Enkelit ja demonit / Dan Brown
Isän perintö / Judith Lennox


Viime lauantaina vietin viimeistä päivää Turussa ennen kesälomaa ja se olikin kaunis, lämmin ja aurinkoinen päivä. Käytiin hakemassa piknikeväät kaupasta ja suunnattiin puistoon kera huovan ja hyvien kirjojen parhaan ystävän kanssa. Tuona lauantaina luin loppuun Jääskeläisen Lumikko ja yhdeksän muuta-romaanin. Yllä olevalla kuvalla vastaan samalla Jennin lukunurkka-haasteeseen jossa tehtävänä oli kuvata suosikkilukupaikka. Kesäisin luen mieluiten ulkona auringossa huovan päällä tai vaihtoehtoisesti aurinkotuolissa pihallamme.

Oma sänkyni täällä vanhempieni luona on myös yksi suosikkilukupaikoistani.

Nyt toivottelen hyvää viikonlopun jatkoa kaikille! Minä vietän lauantai-iltaa kera Averyn ja Jeanin jotka ovat Abu Simbelin siirtopuuhissa. Arvaako kukaan mitä kirjaa luen?;)

10 kommenttia:

 1. Kivoja kirjoja olet löytänyt! Minäkin olen nyt viikon aikana tehnyt tosi hyviä kirjalöytöjä varsinkin SPR:n kirppareilta. Teen varmaan huomenna niistä postauksen blogiini.

  VastaaPoista
 2. Oletpa tehnyt hyviä löytöjä! Minä löydän harvoin mitään kivoja kirjoja kirppareilta, yleensä siellä on vaan kansipaperittomia Laila Hietamiehiä. Hauskaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Susa, kirjalöytöpostauksia on kiva lukea muitakin blogeista! Minä en tosiaan ennen ole löytänyt kirppareilta kirjoja mutta nyt kirppisonni lie kääntynyt;)

  Susa P., samanlaisia minäkin ennen vain löysin -kansipaperittomia, keltaisia ja haisevia suomalaisia kirjoja..;D Kiitos samoin!

  VastaaPoista
 4. Todella hyviä kirjoja, ja siis kirppikseltä :O Harvemmin löytää mielenkiintoisia kirjoja ja jos löytää, niin ne sitten maksaa reippaasti yli kirppishintojen.

  Nyt tuli hirveä kirppishimo! Täytyykin lähteä ensi viikolla metsästämään kirjoja :--D

  VastaaPoista
 5. Hei Sanna

  Tulin hyvälle mielelle, kun luin postauksesi! Minä tein viime viikonloppuna ihania kirjalöytöjä! Minulla on tietyt kirpparit, joissa käyn säännöllisesti ja olen bongannut niistä paljon hyviä kirjoja. Kiitos myös tuosta Lohja vinkistä, jos tulee joskus siellä päin liikuttua!

  VastaaPoista
 6. Laura, ihan totta! Tuollakin kirpparilla oli osa ylihinnoiteltuja kirjoja, esim. joku Kjell Westön luettu, kulunut kirja maksoi 7 euroa joten hyllyyn jäi. Onneksi joukosta löytyi halpojakin:) Kävin taas tänään aamulla katsomassa kirpparitarjonnan ja mukaan lähti muutama kirja euron kappalehintaan:)

  Sara, kiitos, kiva kuulla että tulir hyvälle tuulelle:) Kirpparilöytöjä on niin kiva tehdä, halpoja ja hyväkuntoisia kirjoja kun löytyy omaan hyllyyn:)

  VastaaPoista
 7. Tosi hyviä kirppislöytöjä kyllä! Itse olen tehnyt parhaat kirppislöytöni SPR:n kirpparilta. Siellä on monesti todella halvalla hyviä kirjoja.

  VastaaPoista
 8. Kuutar, hitsit, nyt munkin täytyisi päästä SPR:n kirpparille kun kaikki kehuu niitä kovasti!:)

  VastaaPoista
 9. Karoliina, olen nyt puolessa välissä kirjaa ja ihan samaa mieltä♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.