tiistai 3. toukokuuta 2011

The Versatile Blogger


Sain Katrilta ihanan tunnustuksen, kiitos!:) Haasteena on taas kertoa seitsemän asiaa itsestään. Olen tehnyt tämän jo muutaman kerran mutta tällä kertaa annan kuvien kertoa enemmän kuin sanojen:

1. Rakastan kynttilöitä, olen parantumaton romantikko ja niin kuin ruotsiksi sanotaan "mysmänniska". :)



2. Olen myös parantumaton herkkusuu, suklaan lisäksi suosikkiherkkuni on Ben&Jerry´s jäätelöt.



3. Odotan tulevaa kesää jo paljon. Tiedossa on muutaman viikon kuluttua pidennetty viikonloppu Euroopassa parhaan ystävän kanssa, kesäkuussa kolmen viikon interrailaus Euroopassa toisen bestiksen kanssa ja loppukesä onkin työntäyteinen mutta työpaikka on niin mieluisa että se ei edes haittaa ;)

4. Olen kirjanostolakossa. Hyllyni pursuaa lukemattomia omia kirjoja ja silti käyn kirjastossa lainaamassa uusia. Kohta yritän myös kirjastolakkoa vaikka rakastan krijastoja. Muutama lainattu krja täytyy saada pinosta pois, sitten aloitan kesän kestävän oma kirjahylly-projektin;)

5. Sen jälkeen kun vietin ensimmäisen opiskelijavappuni Turussa vuosi sitten, en enää voi viettää vappua muualla. Se tunnelma ja se fiilis, se ylioppilashattumeri on ainoa oikea!



6. Tykkään leipomisesta ja eniten nautin kauniiden muffinssien koristelusta. Onneksi ystävät suostuvat syömään, itse jaksan maistaa korkeintaan yhden;)



7. Olen kenkäfriikki! Rakastan kauniita kenkiä ja asuntoani koristaakin kahdekdanhyllyinen kenkäteline. Vaatehuoneeni lattia on myös täynnä kenkälaatikoita ja osa kengistäni majailee vanhempieni luona:)


Annan tunnustuksen eteenpäin seuraaville hienoille kirjabloggaajille:
Susa / Susan kirjasto

Karoliina / Kirjava kammari
Kuutar / Kuuttaren lukupäiväkirja

Tämän blogin seuraavaa kirjajuttua saa odotella vielä vähän aikaa, viimeiset isot opintotyöt ovat vielä tällä viikolla edessä ennen kesälomaa, mutta viikonloppuna ehdin lukea muutaman kirjan pois pinostani! Kivaa viikkoa kaikille siihen saakka :)

12 kommenttia:

  1. Ihania kuvia - nuo muffinsit saavat veden herahtamaan kielelle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tunnustuksesta, ihana Sannuli! <3

    Minäkin rakastan kynttilöitä, mutta näin keväällä niitä ei tule enää poltettua. Jäätelökin rakastan, mutta syön sitä lopulta tosi harvoin - samoin kuin muitakin makeita herkkuja. Mutta nuo muffinisi ovat aivan upeita!

    Minäkin ajattelin kauan, etten voisi viettää vappua muuten kuin Helsingin valkolakkimeressä, mutta näin sitä on vietetty jo muutama kotipihavappu muiden lapsiperheiden seurassa, ja nykyisin jo tosi mielellään. Toivon silti, että päästään tulevina vuosina taas takaisin Stadinkin vappuhumuun. :)

    Ja lopuksi, ihanat kengät! *drool*

    VastaaPoista
  3. Minunkin blogistani löytyi tämä tunnustus sinulle ööö... viime viikolta:) Kiitos siis kivasta blogista!

    VastaaPoista
  4. Kiitos tunnustuksesta! Pitää sanoa samaa kuin Sonjakin että sulla on ihana blogi:)

    Herkullisen näköisiä muffinsseja kuvassa. Itse en tykkää leipoa mutta syön mielelläni muiden tekemiä leivonnaisia:P Interreil kuulostaa hauskalta, minäkin haaveilin joskus reilaamisesta, mutta tajusin aika pian, ettei minusta kuitenkaan ole reissaamaan rinkka selässä junissa. Mutta reilaaminen olisi kyllä ihan mahtava tapa tutustua Euroopan kaupunkeihin.

    VastaaPoista
  5. Awww, tarjoudun heti maistelemaan leipomuksiasi ja kenkäshoppailukamuksi!! (nojuu kai siin kirjakaupaski vois käyd ;);))

    VastaaPoista
  6. Tajusin juuri linkittäessäni sinun ja muiden bloggaajien Perunankuoripaistos-arvioita omaan postaukseeni, että olen välillä sekoittanut sinut ja Luetut-blogin Satun... Sadulla taisi olla aiemmin samanvärinen blogipohjakin. No nyt olen korjannut linkitykseni, että oikea nimi osoittaa oikeaan blogiin... Ihanat blogit teillä molemmilla joka tapauksessa :)

    VastaaPoista
  7. Minäkin rakastan kynttilöitä ja leipomista ;) Ja varsinkin muffinseja tulee leivottua usein. Ostin juuri niille sellaisen kivan Confetin telineenkin!

    VastaaPoista
  8. Pienen mökin emäntä, kiitos;)

    Karoliina, kiitos itsellesi hienosta blogista♥ Minullakin kynttilät kuuluvat enemmän syksyyn ja talveen kuin kevääseen ja kesään, mutta viileämpinä kevätiltoina niitä on kiva yhä poltella parvekkeella ja sisällä :)

    Sonja, kiitos kovasti♥

    Susa P., kiitos♥ Reilaamisessa tosiaan kiinnostaa se, että varmasti näkee paikkoja ja kaupunkeja Euroopassa joihin ei muuten tulisi matkustettua;)

    ANNI, no hitsit, täytyy järjestää joku muffinssitilaisuus;D tai sitten järkätään seuraavaan lukupiiritapaamiseen vaikka piknikki niin leivon muffinsseja sinne:D ja shoppailemaan lähden vaikka heti, kunhan saan vähän lisää rahaa;)

    Pienen mökin emäntä, kiitos kovasti linkityksestä ja helpommastakin menee bloginimet ja kirjoittajat sekaisin, niin minullakin;)

    Susa, minäkin haluaisin jonkun hienon muffinssitelineen!: )

    VastaaPoista
  9. Hienoja kuvatunnustuksia! Ben&Jerry's Cookie Dough on varmaankin parasta jäätelöä maailmassa. :)

    VastaaPoista
  10. Zephyr, niin on. ja se B&J missä on valkoisia suklaajääkarhuja♥

    VastaaPoista
  11. Awesome, mennään ku molemmil on rahaa!! :) Ne sun tekemät muffinsit oli muute ylihyviä, kiitos niistä :p

    VastaaPoista
  12. Anni, no mennään!;) Eipä kestä kuules, kiva jos tykkäsit niistä:))

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.