tiistai 4. lokakuuta 2011

Miten haasteiden kanssa sujuu?

Aloitin alkuvuodesta muutamia lukuhaasteita täällä blogissani. Oma haasteeni oli Lue kirja ja katso elokuva -haaste jossa minulla on tavoitteena lukea 10 kirjaa ja katsoa niihin perustuva elokuva tämän vuoden aikana. Tuota haastetta varten olen tähän mennessä suorittanut kuusi kirja/elokuva-paria ja muutama on tällä hetkellä työn alla. Tästä linkistä löytyy kaikki tekstit tuohon haasteeseen ja alla on vielä lista tähän saakka suoritetuista:

1. Miehet jotka vihaavat naisia / Stieg Larsson
2. Oma taivas / Alice Sebold
3. Sikalat / Susanna Alakoski
4. Vettä elefanteille / Sara Gruen
5. Häivähdys purppuraa / Alice Walker
6. Ole luonani aina / Kazuo IshiguroToinen haaste on Lue 10 klassikkoa -haaste jonka aloitti Lumikki. Olen nyt lukenut 7 klassikkoa ja kaksi on tällä hetkellä luettavana joten ihan hyvin menee tämänkin haasteen osalta. Tässä vielä linkki teksteihin ja alla listattu luetut klassikot:

1. Pikku Prinssi / Antoine de Saint-Exupery
2. Kärpästen herra / William Golding
3. Häivähdys purppuraa / Alice Walker
4. Rautatie / Juhani Aho
5. Pessi ja Illusia / Yrjö Kokko
6. Pikku naisia / Louisa May Alcott
7. Juoppohullun päiväkirja / Juha Vuorinen Tästä linkistä voi seurata minun haasteideni etenemistä loppuvuoden ajan.

Näiden kahden haasteen lisäksi olen myös kaunokirjallisella maailmanvalloituksella, mutta sen kimppuun kunnolla sitten ensi vuonna!

Nyt haluaisin kuulla miten teidän haasteidenne kanssa sujuu? Etenkin te jotka lähditte mukaan Lue kirja, katso elokuva-haasteeseen, olisi mukava kuulla mitä olette tähän saakka lukeneet ja katsoneet! :)


7 kommenttia:

 1. Itselläni menee 10 klassikkoa -haasteen kanssa aivan surkeasti. En ole saanut luettua yhtään loppuun. Ehkä valitsin ihan väärät kirjat. Koululaisen tietohaaste menee paremmin, siihen ole lukenut jo kaksi kirjaa, mikä on ihan hyvin, koska haaste on alussa.

  Törmäsinkin ekaa kertaa blogiisi ja liitin sen suosikkeihini.

  VastaaPoista
 2. Minä taas olen huomannut, että haasteet eivät varsinaisesti taida sopia minulle. Klassikkohaasteesta olen lukenut yhden (no, toinen on kesken), ja kaikki muut haasteet olen ehtinyt unohtaa ennen kuin olen edes lukenut mitään :D

  VastaaPoista
 3. Itse en ole osallistunut muihin haasteisiin kuin omaani, eli yritän lukea oman hyllyn kirjat ennen joulukuun viimeistä päivää. Toistaiseksi menee hyvin kun kiinnostavia kirjoja on vielä, mutta kauhulla odottelen paria teosta, jotka ei kyllä ihan nappaile...

  VastaaPoista
 4. Minä huomasin, että minulla on oli hurja haasteinto, mutta nyt en aina tahdo muistaa, että sopiiko joku lukemani kirja jonkun haasteen alle. :) Nostalgiahaasteen suoritin jo, mutta ainakin minihaasteet sekä Totally British ovat "työn alla".

  VastaaPoista
 5. Anu, kiitos kommentistasi:) Minäkin tein klassikkolistan haasteen alussa, mutta en ole kyllä lukenut montaakaan kirjaa listalta vaan ihan ne, jotka on eteen sattuneet;)

  Miia, hihh;) varmaan ei haasteet sovi kaikille. Minulle se tuo vähän ekstrakivaa lukemiseen;)

  Katri, tuo on kiva haaste ja itse ajattelin ryhtyä sen kimppuun ensi vuonna. Mulla taitaa lukemattomia kirjoja omassa hyllyssä olla parisensataa eli ihan vuodessa en taida ehtiä...;)

  Katja, minäkin olisi halunnut osallistua esim. Totally british-haasteeseen mutta olin jo aloittanut niin monta haastetta etten viitsinyt ahmia:)

  VastaaPoista
 6. Haastehullu ilmoittautuu. Olen aina pitänyt opiskelusta ja sellaisesta tietynlaisesta suorittamisesta. Ja nyt kun en enää opiskele, haasteet selvästi paikkaavat jotain tyhjää koloa sydämessäni:D

  Olen mukana haasteessai kirja+elokuva, johon olen toistaiseksi liittänyt seuraavat kuusi parivaljakkoa: Miehet jotka vihaavat naisia, Pahuus, Ole luonani aina, Kärpästen herra, Tyttö joka leikki tulella, Harry Potter - Suuri velhouskirja.

  Tarkoituksena olisi yhdistää haasteeseen vielä Beatrix Potteria, Pilvilinna joka romahti, Vuonna 1984 ja joku villi kortti:)

  Olen mukana myös Klassikkohaasteessa (suoritettu), Minihaasteissa (suoritettu 5/6), Totally British (etenee melko hyvää vauhtia). Tarkoituksena olisi liittyä Koululaisen tietohaasteeseen mukaan, jahka saan ensin muutamat haasteet pois alta.

  Mitä voin sanoa, haasteet on minun juttuni:D

  VastaaPoista
 7. Sonja, onpa sulla sujunut hyvin haasteiden kanssa! Ja noin monta haastetta;) Mutta niin se taitaa olla, että joillekin haasteet sopii paremmin kuin toisille:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.