sunnuntai 16. tammikuuta 2011

alesaalis

Sain nauttia ihanan ystävän seurasta koko viikonlopun, tähän aamuun saakka. Nyt ystävä on saatettu junalle ja minulla koittaa paluu koulutöidenpariin. Sitä ennen haluaun kuitenkin esitellä muutaman alelöydön. Viikonlopun yhtenä tehtävänä oli tuhlata joululahjaksi saamani lahjakortit kirjakaupoissa. Muutamia kirjoja jouduin maksamaan itse ja saldoksi tulikin yhteensä 20 kirjaa! Osa on nettiostoksia, mutta suurin osa kirjakauppojen alennusmyynneistä:)


Sellaisia kirjoja siis:) Nyt koulutöiden pariin ja illalla sitten viikonlopun päätöksenä leffailta kavereiden kanssa. Kivaa sunnuntaita!

18 kommenttia:

 1. Wohohou, mikä upea kasa kirjoja. Löytyy niin sinistä kuin keltaistakin kirjastoa. Toivottavasti pääset pian näitä lukemaan ja arvioimaan.

  VastaaPoista
 2. No on kyllä todella melkoinen kirjakasa! Nyt vaan lukemaan, täällä odotellaan jo arvioita näistä :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavat alesaaliit!! Itse kävin eilen vain hakemassa Linda Olssonin kirjan suomalaisen alesta..ja jäin heti harmittelemaan, että olisi pitänyt se Honkasalo ainakin myös ostaa ja...ja...ja..:)

  VastaaPoista
 4. Saa taas olla onnellinen, että pidin pääni enkä käynyt aleissa. Muuten mun saalis olisi varmaan ollut ihan samanlainen. :D Mutta hyviä löytöjä kyllä oot tehnyt.

  VastaaPoista
 5. Vaikuttava pino! Piipahin alessa, mutta pidin kyllä pintani enkä ostanut mitään, vaikka Olssonin kirjaa hipelöin kauan. Odotan innolla arvosteluasi Eropapereista.

  VastaaPoista
 6. Hyvän saaliin olet kerännyt! Lasi maitoa, kiitos -kirja oli mielenkiintoinen lukukokemus. Vaikka toisaalta olen huomannut, että jos on lukenut yhden seksibisnekseen liittyvän kirjan niin on lukenut ne kaikki:)

  VastaaPoista
 7. Ihana kasa kirjoja! Mulla ei ole nyt varaa lähteä alennuksiin, mutta koska aloitin taas tauon jälkeen kirjoittaa kirjoista lehteen, kotiin on tullut suunnilleen yhtä korkea pino kevään uutuuksia. Uudet kirjat on kyllä aina vain niin ihania, vaikka olisivat duuniakin!

  Karoliina

  VastaaPoista
 8. No huhuh mikä kasa! :D Ihana. Itse pidättäydyin ostamasta mitään, vaikka vähän mieli tekikin mm. Gabaldonin Matkantekijä-sarjan ensimmäistä osaa (mutta se oli pokkarina, melkein 1000 sivuisen kirjan haluaisin mielummin kovakantisena). Paljonko Godbersenin Huumaa oli alessa (ja missä kaupassa)? Omistan sen pokkarina, haluaisin kovakantisen!

  VastaaPoista
 9. Wow, aikamoinen kasa kirjoja. :O
  Hitsi, olen kateellinen moisista löydöistä - paljonko maksoit tästä läjästä?

  Lasi maitoa, kiitos on hieno lukukokemus, kaikessa traagisuudessaan. Viillon olen myös lukenut ja se jäi minusta ehkä vähän pinnalliseksi kerronnaksi, mutta oli silti hyvä.
  Odotan innolla sinun arvioitasi näistä. :)

  VastaaPoista
 10. Minä nautin lähes hurmiollisesti Darwinin puutarhurista. Erityisesti sen huumori kolahti (kirjoitin siitä myös blogiini).
  Hieno saalis! :)

  VastaaPoista
 11. Oi, mitä pinoja! Kävin perjantaina alessa mutta omaksi saaliikseni jäivät lastenkirja ja jälkiruokakirja - osittain siksi että kolmevuotias shoppailuseuralainen kiskoi koko ajan johonkin toiseen suuntaan, osittain siksi että kaunokirjallisessa valikoimassa ei juurikaan ollut mitään sellaista houkuttelevaa, mitä en jo valmiiksi omistaisi. :) Täytyy kyllä käydä vielä uudestaan kaikessa rauhassa!

  VastaaPoista
 12. Vautsi, mikä saalis. Upeat kirjapinot. Pidän kovasti Siri Hustvedtista. Ruotsinkielen osaamattomuus tässä paljastuu, mutta onko Sorgesång Lumouksen ruotsinkielinen käännös vai joku uusi? Itse olen alet vielä välttänyt, mutta kai sinne on pakko poiketa, vaikka onkin säästöprojekti menossa.

  VastaaPoista
 13. Tomomi, niin toivon minäkin. Muutama kirjastonkirja täytyy hoitaa ensin pois alta:)

  Naakku, kiva kuulla! :)

  Susa, Honkasalo on jo niin kauan ollut lukulistallani että oli jo aika ostaa;)

  Riina, jepp, olisi ollut paras olla käymättä kyllä;)

  Velma, kyllä vain, kiitos;)

  Susa P., Eropaperit onkin ihan lukulistan kärjessä:)

  Sonja, aiheen takia tilasinkin tuon Lasi maitoa, kiitos –kirjan. Toivottavasti se on mielenkiintoinen :)

  Karoliina, uudet kirjat on parhaita! Ja kiva työ jos sitä kautta saa kirjoja ilmaiseksi, kelpaisi mullekin;)

  Lauren, Huumaa taisi maksaa 5,90 euroa ja jos en ihan väärin muista löysin sen Sokosesta…Toivottavasti löydät! :)

  peikkoneito, yhteensä Akateemisessa meni 30 euron lahjakortti ja 5 euroa käteistä lisää, Suomalaisessa parikymppiä ja Sokoksessa 10 euroa :)

  Seija, täytyykin käydä lukemassa arviosi Darwinista!

  Satu, mun suosikkipuuhaa on kirjakaupoissa kiertely. Kun saa rauhassa mennä ja katsella se on ihan parhautta! Toivottavasti löydät jotain:)

  Taava, itse asiassa jouduin itsekin tarkistamaan mikä tuo Sorgesång on suomeksi ja se on Amerikkalainen elegia. Huomasin myös että minultahan löytyy jo kyseinen kirja suomeksi hyllystä joten nyt on yksi ylimääräinen….;D

  VastaaPoista
 14. Olipa komea pino ;-)
  Silmiini pisti mm. Tuulen viemää. Oletko lukenut sitä aiemmin? Elokuvan olet varmaankin nähnyt?
  Siinä on hyvä kirja-elokuva- pari.
  Luin kirjan joskus nuorena tyttönä, elokuvan olen katsonut montakin kertaa. On se vaan niin ihana :-)
  Tuosta pinostasi tuli mieleeni kysymys: säilytätkö kaikki hankkimasi kirjat vai kierrätätkö niitä jotenkin esim. antikvariaatteihin tai kirpputoreille? Mietin vaan, eikö hyllysi ole jo ihan täynnä....
  Minä en ole viime aikoina juurikaan ostanut kirjoja siksi, että en kuitenkaan malttaisi sitten luopua niistä ja hyllyt tulevat täyteen.

  VastaaPoista
 15. Hanna, pakko myöntää etten ole vielä lukenut Tuulen viemää saatika nähnyt elokuvaa. Suunnitelmissa on ottaa se elokuva-kirja pariksi tässä haasteessani;)

  Ja kyllä - kirjahyllyni on täynnä! Tähän saakka olen tehnyt niin, että lukemani kirjat joiita en uudestaan lue vien säilöön vanhempieni luokse, vanhaan huoneeseeni jossa ne odottavat sitä kaunista päivää kun omistan suuren talon jossa on suuri kirjastohuone;D Oman asuntoni hylly on tosi täynnä, joskus myös myyn vanhoja kirjoja, ja osa on jatkuvasti lainassa tuttavilla:)

  VastaaPoista
 16. Tuulen viemää on yksi onnistuneimpia kirjan filmatisointeja. Harvoin kirjasta saa niin hyvää elokuvaa, jossa tunnelmatkin ovat kohdillaan.

  Olen katsonut Tuulen viemää ekan kerran n. 9 vuotiaana ja sen jälkeen arviolta n. 15 kertaa. Kirjan olen lukenut vain kolmesti :P

  Suosittelen kyllä lämpimästi!

  VastaaPoista
 17. Morre, kiva kuulla! Tuulen viemää saakin olla yksi klassikko jonka luen ja katson tänä vuonna:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.