tiistai 11. tammikuuta 2011

Takaisin arkeen

Kirjarikas ja ihanan leppoisa joululomani loppui eilen kun koitti paluu luentojen pariin. Kevät tulee olemaan opiskelujen osalta todella rankka, kursseja on hurja määrä ja kurssit ovat vielä kaiken lisäksi todella työläitä. Kaunokirjallisuutta lue kuitenkin jatkuvasti, en vain samaan tahtiin kuin kesä- ja joululomalla. Tällä hetkellä minulla on monta kirjaa kesken:

Seitsemäntoista / Juha Itkonen
Torakka / Rawi Hage
Ketunmorsian / Matti Larjavaara
Enkelivaihde / Kate Holden
Kaaoksesta kohti eheyttä / Elisabeth Cleve
Haudankaivajan tytär / Joyce Carol Oates

Sunnuntai-iltana lupaan ensimmäisen kirja-elokuva -parin juuri alkaneeseen haasteeseen. Stieg Larssonin Miehet jotka vihaavat naisia on luettu ja elokuvan katson kavereiden kanssa sunnuntaina, perinteisessä leffaillassamme. Ensi viikolla lukupiirimme kokoontuu myös ensimmäistä kertaa joten paljon kivaa on tiedossa. Loppuviikosta täytyy ehtiä katsastaa Turun kirja-alet, jos siellä olisi vielä joitakin aarteita jäljellä. Nyt kuitenkin kohti yliopistoa ja iltapäiväluentoja!

Oikein hyvää viikon jatkoa kaikille, kevättä kohti mennään jo!:)

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä opiskelukevääseen. Tässä juuri omaa kalenteriani myös täyttelen ja listaan luettavia kirjoja.

  VastaaPoista
 2. Intoa opiskeluun :--) Toivottavasti kirja-alesta löytyisi vielä jotain mielenkiintoista! Itsehän en ole edes käynyt katselemassa, hassua.

  VastaaPoista
 3. Tomomi, kiitos kovasti:)

  Lauren, kiitos!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.