keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

top10

Leena Lumi haastoi minut kertomaan 10 suosikkikirjaani ja 10 suosikkikosmetiikkatuotettani. Kirjoja minun on todella hankala laittaa paremmuusjärjestykseen, mutta tässäpä jonkunlainen lista ainakin. 1. Mehiläisten salaisuudet / Sue Monk Kidd
2. Veljeni Leijonamieli / Astrid Lindgren
3. Poltetut varjot / Kamila Shamsie
4. Señor Peregrino / Cecilia Samartin
5. Totta / Riikka Pulkkinen
6. Tuhat loistavaa aurinkoa / Khaled Hosseini
7. Kukkien verellä kirjottu / Anita Amirrezvani
8. Leijapoika / Khaled Hosseini
9. Raja / Riikka Pulkkinen
10. Häivähdys purppuraa / Alice Walker1. Lumenen heleyttävä meikinalusvoide
2. Dermosilin kasvopesu
3. Klöver Vaseliini huulirasvana
4. Dove Summer Glow -kasvovoide
5. Sininen Helosan-voide jalkavoiteena
6. Yves Rocherin pidentävä ja tuuhentava ripsiväri
7. Maybellinen Dream Matte Mousse -meikkivoide
8. Lumenen aurinkopuuteri
9. Mavalan pikkukynsilakat
10. Kookostuoksuinen Yves Rocherin vartalospray
Haaste on kiertänyt jo monta suosikkiblogiani, mutta laitan sen eteenpäin seuraaville kivoille blogeille ja bloggaajille, jos te ette ole sitä vielä saaneet:)

Satun luetut
Nenä kirjassa
Susan kirjasto
ja
Kirjaurakan Raisalle.


Kuvituksena muutama kuva interraililtamme:)

4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! Tuhat loistavaa aurinkoa löytyisi varmasti minunkin Kaikkien aikojen suosikit -listaltani. Pakko muuten mainita, että yläasteella olin YR:n kookos-vartalosprayn suurkuluttaja, mutta nykyisin en kyllä siedä hajua:)

  VastaaPoista
 2. Sanna, kiitos että ehdit vastata.

  Kosmetiikass meillä ei samoja, mutta kirjoista sen verran, että:

  Veljeni Leijonamieli: Loistava!

  Kun luet seuraavan kirjaarvioni, huomaat mitä olen mieltä Señor Peregrinosta. Ja huom. tulen vertaamaan sitä Nora & Alicia -teokseen, joka ei yllä samaan. Señor on aivan omaa luokkaansa.

  Mieheni on ollut reissussa. Asun harjukaupungin äärimmäisellä saarella...,mutta huomenna alkaa Lumimiehen loma ja minullakin on toivoa päästä kirjastoon: Lukulistalla on ainakin Häivähdys purppuraa sekä joku Morrisonin kirja...

  VastaaPoista
 3. Susa, eipä kestä;) niin se on yleensä mullakin -kun tarpeeksi käyttää yhtä tuoksua se alkaa ällöttää. mulla kävi samoin Seppälän halpishajuveden kanssa yläasteella :D

  Leena, odotan jo arviotasi Häivähdys purppurasta! Minä ostin juuri sen Morrisonin Rakkaus-kirjan kirjakaupan alesta ja haluaisin jo lukea sen. Ja käynpä muuten heti katsomassa uuden arviosia, Senor kun on minulla vieläkin useasti mielessä;)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia haasteeesta! Minulla oli tuo heinäkuu niin hektinen, etten ehtinyt lukemaan enkä bloggailemaan. Siksi on tämäkin haaste mennyt aikoinaan ohi niin että humahti. Nyt kun mutkan kautta löysin tämän niin toki vastailen tähän ASAP! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.