torstai 28. lokakuuta 2010

Sähköposti- ja nimiasiaa

Kuten tarkkaavaisimmat ehkä ovat huomanneet on blogin sivupalkkiin ilmestynyt uusi sähköpostiosoite. Edellinen osoite täyttyi roskapostista ja Viagra-mainoksista joten vaihdoin uuten sähköpostiin joka on:

luettuablogi(at)luukku(piste)com

Vaihdoin myös nimimerkkini, vanha, eli SaSo, tuli aikoinaan vanhan "muotiblogini" puolelta, se oli yhdistelmä ekaa ja tokaa nimeäni mutta "muotiblogi" on historiaa joten päätin myös kuopata vanhan nimeni. Nykyään olen vain Sanna, niin kuin oikeastikin;) Pidän vielä jonkun aikaa uuden nimen jälkeen tuota Sasoa suluissa, jotta kaikki tottuisivat uuteen nimeeni. Sama tyttö täällä edelleen;)

Mukavia syksyisiä lukuhetkiä kaikille, palailen kirja-arvostelun kanssa blogiini huomenna, vielä on sata sivua Monika Fagerholmia lukematta!

7 kommenttia:

 1. Hyvä päätös. Tein saman viime tällä viikolla, mutta en tullut nimellisesti vielä blogikaapistani ulos ;) Jos olet lauantaina kirjamessuilla, saatamme tavata!

  VastaaPoista
 2. Miekin mietin, että vaihtaisin tuon japanilaisen alter egoni, Tomomin, omaksi nimekseni eli Hannaksi.

  Miekin tulen lauantaina kirjamessuille, joten nähdään siellä. :)

  VastaaPoista
 3. Naakku, jeii! En olisi millään muuten arvannut;)

  lumiomena, en taida valitettavasti ehtiä kirjamessuille viikonloppuna:/ olisi toki ollut kivaa tavata muita kirjabloggaajia...:)

  Tomomi, samat sant sinullekin, en taida valitettavasti ehtiä messuille:( Olisi kyllä ollut kivaa...harmi!

  VastaaPoista
 4. Blogin aloittaminen oli helppoa nimimerkillä. Lauren ei siis ole oikea nimeni, mutta sen perusteella ei kyllä ole vaikea arvata sitä... ;--)

  VastaaPoista
 5. Hyvä, on kivaa ja jotenkin asiallista tuntea ihmiset heidän oikeilla nimillään. Toki ymmärrän, että moni haluaa suojella yksityisyyttään, mutta onneksi täällä kirjablogimaailmassa aiheet ovat yleensä aika kesyjä. :)

  Karoliina

  VastaaPoista
 6. Lauren, ihan totta:)

  Karoliina, jotenkin minullekin tuli ihan turvallinen ja "hyvä" tunne käyttää oikeata nimeäni kirjablogimaailmassa. Tuolla "muotiblogien" puolella en tuntenut oloa samanlaiseksi;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.