tiistai 28. joulukuuta 2010

Lukupiiri Turkuun?

Löytyykö blogini lukijoiden joukosta Turussa asuvia ihmisiä joita kiinnostaisi jonkinlainen lukupiiri?


 Minä opiskelen ja asun suurimman osan vuodesta Turussa ja kaipailisin henkilöitä joiden kanssa voisi keskustella kirjoista ja kirjallisuudesta. Yhden kaverin kanssa alustavasti puhuttiin jo syksyllä, että olisi kiva järjestää jonkinlainen lukupiiri jossa luettaisiin esimerkiksi yksi kirja kuukaudessa, tavattaisiin kahvilassa/jonkun kotona tms. kerran kuukaudessa keskustelemaan lukemastamme kirjasta, mielipiteitä siitä ja ihan yleisestikin kirjallisuudesta. Suunnittelu jäi kuitenkin vaiheeseen kun kaveri vaihtoi opiskelupaikkaa ja muutti muualle mutta minun päähäni tuo idea jäi asumaan;)

Jos kiinnostuneita löytyy voitaisiin suunnitella tarkemmin esim. sähköpostitse. Voitte lähettää minulle postia osoitteeseen luettuablogi(at)luukku.com tai mainita tässä kommenttiboksissa jos olette kiinnostuneita. Olisi todella kiva saada kasaan pieni ryhmä kirjoista kiinnostuneita! Idea on ihan alkutekijöissään ja minulla ei ole kokemusta lukupiiristä, mutta eiköhän yhdessä keksitä jotakin jos tästä jotain tulisi:)

Hyvää vuoden 2010 viimeisen viikon jatkoa kaikille!:)

18 kommenttia:

 1. En asu Turussa, mutta ideasi kuulostaa kivalta. Toivottavasti saat lukupiirin kasaan:)

  VastaaPoista
 2. Susa P., kiitos tsempeistä, minäkin toivon saavani lukupiirin kasaan jossain vaiheessa:)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin oli kaveriporukassa lukupiiriyritelmiä, mutta se oli usein hankalaa, kun asutaan eri kaupungeissa. Ensin tapailtiin toistemme luona tai kahviloissa, seuraavaksi kokeiltiin Facebookissa ryhmäkeskusteluja, jotka kyllä onnistui ihan hyvin. Mutta sitten tyssäsi:) Parempaa onnea lukupiirin suhteen sinne!

  VastaaPoista
 4. Sonja, kiitos kovasti, toivottavasti jotain kautta ja jossain vaiheessa saisi lukupiirin kasaan. facebooklukupiiriäkin voisi testata;)

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti lukupiiriajatus saa siivet! Harmi, etten asu Turussa!

  VastaaPoista
 6. Hep, mää asun Turussa ja tällainen tosiaankin kiinnostaisi kovin. Itse kun on vähän turhan laiska lukemaan kaikkea, niin seura auttaisi siinäkin jutussa eteenpäin.

  VastaaPoista
 7. Valkoinen kirahvi, harmi;/ Kiitos tsempeistä!:)

  Riina, jess! Levitäpä ideaa muuallekin, mulle ei nimittäin ole yhteydenottoja vielä tullut;) Missäköhän voisi lukupiiri-ideaa mainostaa..?:)

  VastaaPoista
 8. Heippa!
  Vasta juuri löysin kirjablogien maailman ja aloitin omani. Mutta Turussa asuu tämäkin opiskelijaneiti 21 vuotta ja olisi kiinnostunut lukuseurasta.

  VastaaPoista
 9. Mä en ole ihan varma oletteko jo tietoisia tästä: http://lukupiiri-blogi.blogspot.com/ Netissä olevaan lukupiiriin on helppo osallistua asuinpaikasta riippumatta.

  Harmi etten asu lähelläkään Turkua.

  VastaaPoista
 10. Peikkoneito, jess, Tervetuloa mukaan! Tosi kiva jos lukupiiri kiinnostaa, täytyy suunnitella tarkemmin tuossa viikonlopun jälkeen vaikkapa:)

  Velma, minä ainakin olen tietoinen juu. Nettilukupiiri onkin tosi kiva idea ja olen itsekin siellä jo osallistunut mutta nyt kaipailisin juuri tätä toisten kirjaihmisten tapaamista:)

  VastaaPoista
 11. Heippa asun aivan Turun tuntumassa ja olisi mukavaa päästä mukaan lukupiiriin! Otan vaikka huomenissa sähköpostilla tarkemmin yhteyttä jne :)

  VastaaPoista
 12. Anni, loistavaa! Lähetä vaikka sähköpostia huomenna joo niin jutellaan tarkemmin:)

  VastaaPoista
 13. Luin nyt blogia vasta ensimmäistä kertaa, ja huomasin tämän luukupiirikeskustelun. Olen muuttanut Turkuun, ja kaipailen keskustelukumppaneita kirjoista, siis lukupiiriä :) Joko olette saaneet perustettua lukupiirin?

  VastaaPoista
 14. Huomasin vasta nyt, jo lähetettyäni edellisen kommenttini, lukea uusia kirjoituksia tarkemmin, että selvästi lukupiiri on perustettu :) Näin yön pimeinä tunteina ei ole skarpeimmillaan..
  Onko teillä jo montakin jäsentä?

  VastaaPoista
 15. Heikosti Positiivinen, meitä on vasta neljä jäsentä eli hyvin mahtuu mukaan vielä! Jos saan sähköpostisi niin voidaan jutella tarkemmin!;)

  VastaaPoista
 16. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 17. Edellisestä kommentista on aikaa, joten mikä on lukupiirin tilanne?
  Itse olen turusta ja löysin tätämän keskustelun googlettamalla lukupiirejä turusta..
  Olisin siis kovasti kiinnostunut osallistumaan :D

  VastaaPoista
 18. heidi, Lähetäpä sähköpostia osoitteeseen luettuablogi@luukku.com niin vastailen sulle sitä kautta:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.