perjantai 1. huhtikuuta 2011

Day 1: best book you read last year

Aloitetaanpa huhtikuun haaste viime vuoden parhaalla kirjalla. Tein loppuvuodesta katsauksen suosikkikirjoihini joita luin 2010 ja vaikka se on tylsää, toistan tässä nyt niitä suosikkeja. Viime vuoden huippukirjoja oli oikeastaan kolme, en osaa laittaa niitä paremmuusjärjestykseen:

Poltetut varjot / Kamila ShamsieKukkien verellä kirjottu / Anita AmirrezvaniSeñor Peregrino / Cecilia SamartinNyt sohvalle kirjan pariin! Tulin juuri viikonlopuksi vanhempien luokse, huomenna on tiedossa perhereissu sukulaisten luokse Lahteen ja sunnuntaina tenttiin lukemista. Onneksi edes yhden päivän saa lepäillä noista opiskelukiireistä:) Mukavaa ja kirjarikasta viikonloppua kaikille!

13 kommenttia:

 1. Señor Peregrino on erittäin hyvä valinta!

  Poltetut varjot myös. Olen tätä krijaa arvostellut vain runsaudesta, joka häiritsi keskittymistä. Ilman sitä Afganistan-jaksoa, tämä olisi ollut minullekin miltei täydellinen.

  Mukavaa viikonloppua, Sanna!


  PS. Tein jo oman listani valmiiksi asti, sillä en voi keskittyä kirjaani, jos joku asia roikkuu kesken.

  VastaaPoista
 2. Hyvää luvassa siis, mulla on kaikki kolme lainassa. Jos siis ehdin lukea ennen eräpäivää =)

  VastaaPoista
 3. Tämä haaste on kyllä kiva, kun koko ajan blogipäivityksiin tupsahtaa mielenkiintoisia postauksia :) Erityisesti tämä numero 1 on kiva, koska tämän myötä saa vähän muistella sitä viime vuotta ja vielä lukuvinkkejäkin! En ole lukenut näistä mitään, mutta kaikki kiinnostavat kuitenkin!

  VastaaPoista
 4. Pitääkin laittaa nämä siis to-read listalle!

  VastaaPoista
 5. Poltetut varjot tulee usein esiin blogeissa, ja tietysti tuo Senor Peregrino, joka jäi minulla roikkumaan kesken (mutta luen sen varmaankin joskus loppuun).

  Kukkien verellä kirjoitettu on taas minulle vieraampi titteli, pitääpä tutustua!

  VastaaPoista
 6. Leena, kävinkin juuri kurkkaamassa sinun listaasi, hyvältä näytti vaikka listalta löytyikin moni minulle tuntematon kirja:) Mukavaa viikonloppua!

  Mari A, kyllä on hyvää luvassa;)

  Susa, samaa mieltä! On kiva lukea muiden suosikkikirjoja ja muistella vähän vielä viime vuotta:)

  Katri, suosittelen lämpimästi:)

  Karoliina, Kukkien verellä kirjottu oli minusta loistava mutta olen lukenut siitä kyllä kovasti eriäväkin mielipiteitä;)

  VastaaPoista
 7. Poltetut varjot on ollut lukulistallani jo pitkään, mutta tuo Kukkien verellä kirjottu on aivan uusi tuttavuus! Pitääkin tutustua paremmin! :) Tämän haasteen kautta saa tosi hyviä lukuvinkkejä!

  VastaaPoista
 8. Sara, kannattaa tutustua kumpaankin! Ja samaa mieltä, tosi hyviä lukuvinkkejä tullut haasteen mukana;)

  VastaaPoista
 9. Minulle on ihan liian vaikeaa sanoa parasta viime vuonna lukemaani kirjaa. Eipä sitä enää muistakaan mitä kaikkea on lukenut, mutta todella hyviä olivat ainakin Totta ja Karkkipäivä.
  Kiitos vinkistä Poltetut varjot.
  Laitanpa sen lukulistalleni.

  VastaaPoista
 10. Hanna, poltetut varjot kannattaa ehdottomasti lukea. Totta ja Karkkipäivä sekä Pulkkisen Raja olivat korkealla minunkin suosikkilistallani viime vuonna.

  VastaaPoista
 11. Hello, all is going nicely here and ofcourse every one is sharing data, that's actually excellent, keep up writing.

  my blog post ... Jackpot 6000

  VastaaPoista
 12. Good info. Lucky me I found your website by accident (stumbleupon).
  I have saved as a favorite for later!

  Here is my homepage - Jackpot 6000 free

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.