lauantai 2. huhtikuuta 2011

Day 2: A book that you’ve read more than 3 times

Minä en lue kirjoja useaan kertaan, enkä ole tainnut lukea mitään kirjaa kolmeen kertaan paitsi lapsena jonkun lastenkirjan. Haluan kuitenkin tässä kohdassa tuoda esille erään kaikkien aikojen suosikkikirjoistani, jonka olen lukenut kaksi kertaa ja lisäksi katsonut kirjan pohjalta tehdyn elokuvan. Kyseessä on Sue Monk Kiddin Mehiläisten salaisuudet jonka luin ekan kerran joskus teininä, ehkäpä 15-vuotiaana.

Mehiläisten salaisuudet (The Secret Life of Bees, 2002) / Sue Monk Kidd

 Toisen kerran luin kirjan kaksi kesää sitten ja tykkäsin vielä enemmän kuin ekalla lukukerralla. Toisen lukukerran jälkeen katsoin myös loistavan elokuvan Mehiläisten salaisuudet (2008) jonka pääosaa näyttelee Dakota Fanning. Elokuvan on muuten ohjannut näyttelijä Will Smith vaimonsa Jada Pinkett-Smithin kanssa.

En kerro tässä kohtaa kirjan juonesta ja tapahtumista yhtään mitään, sillä tarkoituksenani on lukea kyseinen kirja piakkoin. Löysin nimittäin upouuden, kovakantisen version muutamalla eurolla taannoisella kirjakauppareissulla joten haluan lukea sen pian;) Tuon kirjan sitten tänne blogin puolelle, ja kerron kirjasta tarkemmin silloin.

5 kommenttia:

 1. Hmm. Multa puuttuu vielä muutama kaksikko "lue kirja ja katso leffa" -haasteeseen, voisinkin ottaa tämän korvantaakse.

  VastaaPoista
 2. Sanna, minä odotan tätä tosi paljon. Olen suunnitellut lukemista jo kauan, ja ostin kirjan englanninkielisenä matkoilta helmikuussa. Lisäksi aloitin katsoa leffaa muutama ilta sitten, mutta kello oli jo niin paljon, että uni tuli väkisin ennen leffan loppua, vaikka se vaikutti _todella_ hyvältä. Siis täysin minun leffaltani.

  Odotan siis sekä hyvää hetkeä katsoa elokuva loppuun että vielä enemmän oikeaa aikaa lukea itse kirja.

  VastaaPoista
 3. Sonja, suosittelen lämpimästi:)

  Karoliina, toivottavasti tykkäät! Odotan jo innolla mielipidettäsi:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos taas mielenkiintoiselta kuulostavasta kirja- ja elokuvavinkistä :-)
  Miten voi olla niin paljon hienoja kirjoja, joista en ole kuullutkaan mitään aiemmin.
  Mutta teidän blogilaisten ansiosta lukumaailmani avartuu...

  VastaaPoista
 5. Hanna, hienoa - se on kirjablogien parasta antia jos lukijat saavat kirjavinkkejä:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.