maanantai 25. huhtikuuta 2011

Day 25 – A character who you can relate to the most

Muutaman helpon haastepäivän jälkeen tuli taas yksi vaikea. Tällä hetkellä en oikein osaa sanoa mihin kirjahahmoon samaistun, mutta nuorempana samaistuin kovasti Anni Polvan Tiina-kirjojen Tiinaan! Muistan leikkineen olevani Tiina monesti;) Myös Francine Pascalin Sweet Valley High-kirjasarjan kaksoset Jessica ja Elizabeth olivat nuorempanan samaistumisen kohteina, samaistuin etenkin kaksosista fiksumpaan ja "nössömpään" Elizabethiin. Elizabeth oli fiksu ja järkevä, tykkäsi kirjoittaa ja oli rauhallisempi kuin Jessica. Minulla ei ole siskoa, mutta yksi todella läheinen ja samanikäinen tyttöserkku joka taas enemmän oli Jessican kaltainen. Ulkonäöllisesti en samaistunut kaksosiin, nimittäin blondi en ole koskaan ollut;)

4 kommenttia:

 1. Sweet Valley Hight olivat ihania :--) Minäkin taisin pitää enemmän Elizabethista, sillä olin juuri sellainen hissukampi ja rauhallisempi lapsi.

  VastaaPoista
 2. Laura, samoin minä olin hissukka ja rauhallinen;)

  VastaaPoista
 3. Hih, olin liian vanha Sweet Valley High -kirjoille, kun niitä alettiin kääntää suomeksi (pikkusiskoni luki kyllä niitä), mutta sain tädiltäni yhden osan englanniksi, kun olin jotain 15-17-vuotias. Se tuli mahdollisimman huonoon aikaan, sillä olin tuossa iässä todella kriittinen, muka-älykäs ja Amerikka-vastainen. Niinpä luimme silloisen poikaystäväni kanssa ko. kirjaa ääneen sille naureskellen ja omassa ylivertaisuudessamme kieriskellen. :D

  VastaaPoista
 4. Karoliina, haha:D minä luin näitä samanikäisen kaverin kanssa aina vuorotellen. yksi kesä lainattiin varmaan kymmenen sarjaan kuuluvaa kirjaa samaan aikaan kirjastosta ja luettiin ne sitten järjestyksessä vuorotellen että olisi jotain yhteistä keskusteltavaa aina kun tapaamme;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.