torstai 7. huhtikuuta 2011

Day 07 – Most underrated book

Tämä on huhtihaasteen tähän saakka vaikein päivä. Olen tosi huono arvioimaan, mikä kirja on arvostettu ja mikä ei. Seuraan vain kirjablogeja ja tiedän suunnilleen, mistä kirjoista täällä on puhuttu, mutta en sen kumemmin mitkä kirjat olisivat arvostettuja, tai ei-arvostettuja. Siispä nostan tähän nyt muutaman kirjan jonka olen itse lukenut ja tykännyt, mutta joista en ole kuullut sen enempää täällä blogimaailmassa puhuttavan;)6 kommenttia:

 1. Pelkkien kirjojen nimien perusteella voisin laittaa nämä ehkä luettavien listalle!

  VastaaPoista
 2. Tuon Jaatisen kirjan kannen näin nettikirjakaupan sivulla ja ihastuin! Mutten sen kummemmin edes tiedä mistä se kertoo. Oletk blogannut siitä?

  VastaaPoista
 3. Havasteen ja Jaatisen kirjat ovat minulla lukujonossa odottelemassa. Nyt kiinnostuin myös tuosta Ibrahimin kirjasta kun kävin lukemassa arviosi. Eli lukupino varmaan sen kuin kasvaa! :)

  VastaaPoista
 4. Sanna!!!! Punainen morsian piti olla minulla juuri samassa haastessa tässä kohtaa. Nyt minä lisään sen sinne. Se on oikeanpuoleisen palkin mainostilastakin poissa vain hetken näiden runsaiden arvontojen takia. Tämä on loistava kirja!

  Minä olen tästä nyt jauhanut kaikille ja itse unohdin. Nyt lisään. Kiitos vinkistä!


  Takuulla luen kaiken mitä tältä kirjailijalta tulee.

  VastaaPoista
 5. Punainen morsian on, kuten aiemmin jo on todettu, erittäin hyvä kirja! Ajattelin ehdottaa sitä lukupiirissämme seuraavaksi luettavaksi kirjaksi. Hyvä, että nostit sen esille!

  VastaaPoista
 6. Katri, suosittelen lämpimästi kaikkia kolmea:)

  Elma Ilona, kyllä vain. Napsautapa kirjan nimeä tässä bloggauksessa niin pääset lukemaan arvioni siitä:)

  Zephyr, hienoa! Odottelen jo mielipiteitäsi niistä:)

  Leena, olepa hyvä vaan muistutuksesta. Todellakin hieno kirja kyseessä jonka toivoisi useamman lukevan:)

  Anna Elina, kiitos! Punainen morsian on tosiaan hieno kirja:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.