sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Day 03 – Your favourite series

Tämä huhtikuun haaste on jo alussa vaikeampi kuin odotin. Tänään pitäisi keksiä suosikkikirjasarja. Tein joku aika sitten postauksen Mazo de la Rochen Jalna-sarjasta joka on yksi ainoita kokonaisia kirjasarjoja joita olen lukenut. Viimeksi kun sen luin tykkäsin kovasti, joten Jalnat on ainakin mainittava tässä. Tällä hetkellä luen Mma Ramotswe-sarjan toista kirjaa ja Alexander McCall Smithin kirjoittamat kirjat on kivaa luettavaa. Kirjasarjaksi voi kai myös kutsua Stieg Larssonin Millenium-trilogiaa jonka ekasta osasta tykkäsin todella paljon, kaksi muuta on yhä lukematta.Tuomas Vimman Helsinki-trilogiasta olen lukenut viimeisen osan, Gourmet. Gourmet oli aivan loistava ja trilogian kaksi muuta osaa löytyy omasta hyllystäni mutta en ole vielä ehtinyt lukea niitä(kään).Sellaistapa kolmantena haastepäivänä. Nyt vielä loistavan kirjan pariin loppuillaksi ja huomenna takaisin Turkuun opiskelujen pariin. Uusi viikko tuo mukanaan paljon kivaa. Tiistaina on kauan odotettu lukupiiritapaaminen ja keskiviikkona erään latinohurmurin konsertti;) Upeaa sunnuntai-iltaa kaikille!

EDIT klo 21:30. Arghh! Unohdin kokonaan Himoshoppaajat! Siis ultimate-ykköshömppäsuosikkini on Sophie Kinsellan Himoshoppaaja-sarja jonka kirjat luen aina tuoreeltaan englanniksi. Uusin on vielä kesken, sain sen joululahjaksi mutta kirjaston palautuspäivä muiden kirjojen osalta lähenee joten olen säästellyt Himoshoppaajaa. Mutta siinä siis sarjasuosikkini;)

4 kommenttia:

 1. Voi kauhistus! Luin Jalnoja peruskouluikäisenä, ja kuvittelin, että kun olin ekan osan lukenut ja siitä pitänyt, on pakko kahlata loputkin. Onneksi jossain osan 7 kohdalla tulin jörkiini :)

  VastaaPoista
 2. Minun suoaikkisarjani on McCall Smithin Mma Ramotswe -sarja. Olen lukenut siitä kaikki osat ja odotan aina seuraavaa osaa innolla. Sarja tuo hyvää mieltä, iloa ja valoa.
  Tuota Jalna-sarjaa voisi kokeilla vaikka ensi kesänä lomalla. Voisi olla sopivaa kesälukemista :-)

  VastaaPoista
 3. Kirsi, minulle Jalnojen lukeminen putkeen oli todella mieluista teininä;)

  Hanna, Jalnat on parasta kesälukemista. En osaa sanoa tykkäänkö niistä yhtä paljon enää kuin silloin viisitoistakesäisenä, mutta ajattelin lukea ne uudestaan nyt kesällä:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.