torstai 20. joulukuuta 2012

Luukku 20: Viisi vuoden kirjaisaa kohokohtaa

Kirsi listasi aiemmin tällä viikolla omat vuoden kirjaisat kohokohtansa, ja minä varastin kivan idean joulukalenterini 20 luukkuun. Tässä siis oman kirjavuoteni viisi mieleenpainuvinta ja kivointa tapahtumaa:

1. Helsingin kirjamessut
- Ihania kirjalöytöjä, kiinnostavia kirjailijahaastatteluja ja kokonaisuudessaan kiva päivä (kirja)ystävän kanssa.

2. WSOY:n järjestämä kirjallinen ensi-ilta syksyllä
-Ensimmäinen virallinen kirjatapahtuma johon osallistun ja jossa olen mukana bloggaajana. Kivointa oli tavata kanssabloggaajia ja kirjailijoita. Hyvä ruoka ja ilmaiset kirjatkin olivat mukavia ylläreitä.

3. Lukupiirin jatkuminen ja kivat kirjakeskusteluillat
-Lukupiirin perustaminen on mahtavimpia asioita joita on Turussa asumieni vuosien aikana tapahtunut. Odotan aina innolla tapaamisiamme ja kirjakeskusteluja.

4. Monta hyvää kirjaan pohjautuvaa elokuvaa
- Katson aika harvoin elokuvia, mutta kirjaan pohjautuvat leffat kiinnostavat. Tämän vuoden kohokohtina ehdottomasti hieno, ahdistava Puhdistus ja vähintään yhtä ahdistava ja mieleenpainuva Poikani Kevin.

5. Forssan kirjaoutlet toukokuussa
- Teimme parin lukupiiritytön kanssa reissun Forssan kirjaoutletiin keväällä ja reissu oli todella onnistunut! Paljon halpoja kirjoja tuli ostettua ja isossa tilassa joka oli täytetty kirjoilla vierähti monta mahtavaa tuntia.

On tämä kirjabloggaaminen vaan aika kiva harrastus!:)

6 kommenttia:

 1. Huippua! Minun vuoden kohokohdat ovat pitkälti samoja kuin sinullakin (paitsi etten ollut kirjamessuilla enkä nähnyt mitenkään erityisesti hyviä kirjaan pohjautuvia elokuvia, paitsi Puhdistuksen). Mutta WSOY:n ilta, lukupiiri ja kirjaoutlet - ihan parhaita! Toivottavasti kirjailtoja tulee vielä joskus tänne Helsinginn ulkopuolellekin, toivottavasti lukupiirimme jatkuu vielä piiiitkään ja toivottavasti myös ensi vuonna järjestettäisiin tuo kirjaoutlet. Sinne on aivan pakko taas päästä! :)

  Ihanaa joulun odotusta ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan todellakin että kirjailtoja järjestetään enemmän myös meillä Turussa päin :). Ja Forssan outlet olisi tosiaan kiva reissuidea myös ensi vuonna!!

   Ihanaa joulun odotusta sinnekin♥.

   Poista
 2. Mahtava vuosi sinulla ollut...

  Lumenvalkeaa joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kaikin tavoin hieno vuosi! :) Ihanaa joulunaikaa sinullekin Leena!♥

   Poista
 3. Sinun kirjavuoteesi on mahtunut paljon kaikkea ihanaa. Tuo Forssa jäi minulta tänä vuonna, mutta jos vastaava järjestetään ensi vuonnakin, niin ties vaikka silloin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ihana vuosi ollut :). Forssan outlet oli ihan huippujuttu, suosittelen käymään jos ensi vuonnakin järjestetään :).

   Poista

Kiitos kommentistasi, ne ilahduttavat minua suuresti! :)
Kommenttienvalvonta on käytössä kesällä lisääntyneen roskakommenttien vuoksi. Kommenttisi ei siis näy heti, vaan tulee näkyviin vasta, kun olen hyväksynyt sen.